Tiket dana (nedelja, 14.06.2020)

tiket dana

Nema više nikakvih problema sa ponudom, i tako bi trebalo da bude tokom celog leta. I nedelja je dan kada je izbor odličan, i evo šta smo vam mi ponudili.

Majnc – Augzburg – 1 @ 2.35 u Meridianbet

Veoma važan meč, kada je u pitanju opstanak u Bundesligi, igra se u Majncu. Domaći tim doneo je tri kapitalna boda sa gostovanja u Frankfurtu i to bi lako na kraju moglo da bude presudno kada se bude podvlačila crta. Majnc još uvek nije obezbedio opstanak, ali bi posle ove utakmice, u slučaju pobede, mogao da reši veliki deo problema sakupljanih tokom sezone. Samo tri boda imaju više od Fortune, ekipe koja se nalazi u crvenoj zoni, odnosno na mestu koje vodi u baraž. Ipak, ako pobede Augzburg, preteći će ih na tabeli pošto ovaj tim ima samo bod više. Augzburg je pobedio samo jednom u poslednjih deset kola, pa nije ni čudo što se nalaze u donjem delu tabele. U prošlom kolu ovaj tim je remizirao na svom terenu sa Kelnom i nije stigao do planirane pobede. U prvom delu sezone duel ova dva rivala okončan je pobedom Augzburga 2:1, a sada predviđamo trijumf Majnca. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.35.

TSC – Crvena zvezda – GG @ 1.72 u Bet365

Mada su gotovo sve utakmice kao domaćini igrali na neutralnom terenu, fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole uspeli su da ne izgube nijednom. Te utakmice igrane su u Senti, a sada će imati najteži posao jer im dolazi trostruki uzastopni šampion, ekipa Crvene zvezde. Beograđani ne dolaze u dobrom raspoloženju, u sredu su poraženi od Partizana u polufinalu Kupa Srbije i nisu uspeli još jednom da se domognu duple krune, koju su poslednji put osvojili još 2007. godine. Titula je overena još ranije, pa će u preostala dva kola Dejan Stanković, najverovatnije, ukazati više prilike mladim fudbaerima, za koje se očekuje da budu okosnica u narednj sezoni. Što se TSC-a tiče, oni su ostvarili senzacionalni uspeh. Iako novajlije u ligi, sigurno će biti među četiri prvoplasirane ekipe, čime će debitovati u kvalifikacijama za Ligu Evrope predstojećeg leta. Ispadanje Čukaričkog od Vojvodine u polufinalu Kupa overilo je taj njihov uspeh. A ako budu uspešni u dve preostale utakmice, mogli bi i do treće pozicije, što bi pojačalo ionako jak utisak koji su ostavili. Biće ovo praznik fudbala na severu zemlje, a očekujemo da obe ekipe postignu bar po gol. Za GG u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.72.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Bet365 iznosi 4.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.