Tiket dana (ponedeljak, 15.06.2020)

tiket dana

Došlo je vreme da i ponedeljkom ima dovoljno utakmica i nije nikakav problem sastaviti tiket. Tako će biti do kraja ove čudne fudbalske sezone. Ovo je naš predlog.

Arminija – Drezden – 1/1 @ 2.25 u Meridianbet

Evo još jednom utakmice u kojoj igraju prvi protiv poslednjeg. Mnogo puta smo do sada želeli da pokažemo da se radi samo o sujeverju kada se takvi mečevi izbegavaju, ali se to skoro uvek ponovilo kao pravilo. Obično se dogodi iznenađenje, ali sada smatramo da domaća ekipa, trenutni lider nemačke Cvajte, mora da pobedi. Arminija ne gubi, ali retko pobeđuje u poslednje vreme. U poslednjih šest utakmica ovaj tim je pobedio samo jednom, a čak pet puta je remizirao. Tako je bilo i u petak kada nisu uspeli da pobede na gostovanju u Zandhauzenu, gde je meč završen bez pobednika, ali i bez golova. Dinamo iz Drezdena polako se oprašta od Cvajte. Daleko od toga da igraju loše, ali ih je skupo koštalo to što se nekoliko fudbalera zarazilo koronom baš pred nastavak prvenstva. Ovo je poslednji zaostali meč ovog tima, a nisu se pomerili sa dna tabele. Nije im na ruku išao ni raspored, u goste su im dolazili Štutgart i Hamburger, a sada idu u Bilefeld. Dakle, na poslednjih pet utakmica igrali su sa tri prvoplasirane ekipe. U petak je Dinamo izgubio od Hamburgera na svom terenu, a jedini gol primili su u poslednjih pet minuta. Tačno je da imaju samo tri boda mnaje od Vehena, tima koji je u zoni baraža, ali da bi stigli bar njih, moraju da počnu da pobeđuju. Sumnjamo da to mogu uraditi u Bilefeldu. Naš predlog je pobeda domaćina, a zbog niske kvote odlučili smo se za prelaz 1/1 sa kvotom 2.25 u kladionici Meridianbet.

Silkeborg – Odenze – 2 @ 2.14 u 1xbet

Razočaravajuća sezona za ove dve ekipe se nastavlja plej autom. Dok gosti još i mogu nešto da naprave i uključe se u borbu za doigravanje za Evropu, Silkeborg se samo nada da će moći da izbegne najgore i selidbu u Drugu ligu Danske. U poslednjem kolu regionalnog dela prvenstva Silkeborg je remizirao na gostovanju kod Sonderjila, pa bi to mogao da bude nagoveštaj boljih dana, ali oni imaju takav zaostatak za ekipama ispred, da je skoro nemoguće da to nadoknade. Odenze je vodeća ekipa u ovoj Grupi 2 plej auta i sigirno je da ovaj tim ima kvalitet za plej of, ali je serija loših rezultata u finišu regularnog toka uticala na to da se nađu u donjem delu tabele. Oni su imali niz od pet utakmica bez pobede koji su prekinuli prošle nedelje na meču sa Esbjergom koji su dobili sa 3:1. Predviđamo pobedu Odenzea koji je mnogo bolji tim. Za dvojku se u kladionici 1xbet dobija koeficijent 2.14.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 4.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.