Kuća najvećih bonusa tvoj dobitak na tiketu sada uvećava 11 puta

Osim najveće ponude igara, najvećeg broja događaja za kladjenje uživo i najboljih kvota, Meridian igru podiže na još viši nivo – sada isplatu na tiketu možeš pojačati više od deset puta!
Prosto i jednostavno – Meridian je kuća najvećih bonusa! Svaki tiket sa barem četiri para uvodi te u pravo ludilo bonusa na dobitak, koji vrtoglavo raste sa svakim novim događajem na tiketu, a sve što je potrebno da par na tiketu nema kvotu manju od 1.35.
Već od sedmog para stičeš pravo na 10% bonusa, a od devetog on raste na 20%. Trocifreni bonusi te čekaju od 15-og para, a uz malo sreće i ambicioznosti stiže prava bonus bomba – 1004 % bonusa i deset puta veći dobitak.
Na ovom mestu ne možeš biti u gubitku – zato što je Meridian kuća najvećih bonusa!

25 Comments

  1. Bravi bre Meridian 😁😁💪 Odlicno zvuci ovaj bonus 1000+% haha, ali sumnjam da sam sposoban pogoditi toliko parova haha, ali jednom-sto da ne 😁 A ovi bonusi za 8-10 utakmica mi su odlicni 😁💪 Nastavite deliti bonuse, uvek cete tako imati zadovoljne igrace!!

  2. Aha pa ovo je stvarno nešto super do sada što sam videla. Svidja mi se Sto mogu odigrati parove ali koji mi neće prelaziti kvotu 1.35 što je i sasvim okej

  3. Opaa, jos bonusa u meridianu.👏 Svakako cu da prepisem vas predlog za danas jer cesto pogodite i imam uslov za bonus😁

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.