Tip dana: Verder Bremen – Bajern Minhen: Domaćin za opstanak, Bavarci za overu titule!

Već od utorka su na programu mečevi 32. kola nemačke Bundeslige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Verdera i Bajerna iz Minhena.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Verder Bremen: Može li ova ekipa do opstanka?

Malo ko je očekivao da će se fudbaleri Verdera iz Bremena ove sezone boriti za opstanak, i ako na taj način posmatramo stvari sigurno je da je zapravo ova ekipa najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja Bundeslige. Bilo kako bilo, Verder i dalje drži sve u svojim rukama, i ukoliko bi u poslednja tri kola zabeležili isto toliko trijumfa, gotovo sigurno bi obezbedili makar baraž.
Međutim, ono što ne valja je da će Verder u ovom kolu ugostiti Bajern iz Minhena, koji je bez ikakve sumnje trenutno najbolja nemačka ekipa što uostalom i pokazuje tabela.
U prošlom kolu su fudbaleri Verdera odigrali jedan fenomenalan meč na gostovanju kod Paderborna u kom su bez većih problema slavili, a taj duel je završen rezultatom 1:5, što je svakako najubedljivija pobeda Bremena kada je ovaj šampionat u pitanju.
Inače, ova ekipa se trenutno nalazi na 17. mestu na tabeli i imaju isti broj bodova kao i Fortuna iz Dizeldorfa, koja se nalazi poziciju iznad, a trenutno to mesto znači plasman u plej aut i doigravanje se trečeplasiranim timom iz Cvajte.

Bajern Minhen: Još jedna pobeda i titula!

Već godinama unazad deluje da fudbaleri Bajerna iz Minhena nemaju dostojnu konkurenciju u Bundesligi. Naime, ova ekipa je prošle sezone, ruku na srce, uz dosta muke došla do titule šampiona, ali ove godine su stvari dosta drugačije. Izabranici Hans Ditera Flika se posle 31-og odigranog kola nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Borusiju iz Dortmunda, pa slobodno možemo reći da su Bavarci na pragu novog trofeja.
Ipak, tu nije kraj. Ne treba zaboraviti da ekipa iz Minhena ima veoma dobru zalihu iz prvog meča osmine finala Lige šampiona, pa deluje da će se bez većih problema plasirati među osam najboljih evropskih ekipa, što je i bio primarni cilj kada je najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje u pitanju.
Takođe, Bajern ima veoma lepu šansu da dođe i do trofeja u nemačkom Kupu, pošto ih uskoro očekuje finale sa Leverkuzenom, u kom su objektivno favoriti.
U prošlom kolu su Bavarci ostvarili jedan veoma važan trijumf na svom terenu protiv Borusije iz Menhengladbaha, a taj meč je završen rezultatom 2:1. Junak tog susreta bio je Gorecka koji je dva minuta pre kraja postigao pobedonosni gol za svoju ekipu, koja je na taj način praktično stavila jednu ruku na šampionski pehar.

Naš predlog

Domaćin mora da ide na pobedu na ovom susretu, a tu ne bi bilo ništa sporno da im u goste ne dolazi Bajern iz Minhena, koji bi ovim trijumfom i definitivno stigao do nove titule šampiona. Pre svega, treba očekivati sasvim sigurno jedan i te kako efikasan susret, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.95. Pitanje je na koji će se sastav odlučiti trener Bajerna, a treba dodati da je veoma realno da Flik promeša karte, što bi mogla da bude velika šansa za Verder koji nikako ne bi smeo da doživi poraz u ovom susretu, jer bi to nažalost moglo da znači i selidbu u niži rang. Zbog svega ovog vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 4.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.