Tip dana: Real Madrid – Valensija: Mogu li “slepi miševi” da iznenade Madriđane?

U četvrtak su na programu dva poslednja meča u okviru 29. kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Real Madrida i Valensije.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22 časa.

Real Madrid: Cilj je titula!

Kada se sve sabere i oduzme, možda možemo reći i da smo od fudbalera Reala očekivali malo više kada je ova sezona u pitanju. Naime, izabranici Zinedina Zidana se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli i imaju pet bodova manjka u odnosu prvoplasiranu Barselonu, ali treba napomenuti da Madriđani imaju i meč manje, pa nema apsolutno nikakve sumnje da će ove dve ekipe do kraja šampionata voditi veliku borbu za šampionsku titulu.
Iako za špansku ligu možemo da konstatujemo da su stvari očekivane, sigurno je da smo daleko više od Reala očekivali u Ligi šampiona, gde su na svom terenu doživeli poraz u prvom meču osmine finala od Mančester Sitija, kada je bilo 1:2. Na sve to, Madriđani su eliminisani i iz španskog Kupa Kralja, i to pošto su na “Santjago Bernabeu” u jednom fenomenalnom susretu poraženi od Sosijedada sa 3:4.
Što se tiče nastavka šampionata, u prvom kolu nakon preduge pauze zbog koronavirusa fudbaleri Reala su odigrali jedan poprilično dobar meč pošto su na svom terenu bez većih problema savladali Eibar sa 3:1, a zanimljivo je da su Madriđani rešili pitanje pobednika još u prvom poluvremenu koje je završeno rezultatom 3:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, izabranici Zinedina Zidana su do sada odigrali četrnaest mečeva na svom terenu i još uvek nisu zabeležili nijedan poraz, a uz to su dodali deset trijumfa i četiri remija.

Valensija: “Slepi miševi” žele u Ligu šampiona!

Nekako je postala tradicija kada je Valensija u pitanju da ova ekipa igra katastrofalno u prvom delu šampionata, međutim kako vreme prolazi, tako i “slepi miševi” polako ali sigurno dižu svoju formu i na kraju po nepisanom pravilu dođu do svojih primarnih ciljeva, a to je naravno i ovog puta plasman u Ligu šampiona.
Kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, valja istaći da je Valensija došla do plasmana u osminu finala, ali su onda eliminisani od Atalante, koja je zaista prikazala fantastične partije u tom dvomeču.
Što se tiče španskog prvenstva, u ovom trenutku se ekipa sa Mestalje nalazi na osmom mestu na tabeli i još uvek imaju realne šanse da dođu do pozicije broj četiri, pošto se nijedna od ekipa koje se bore za to mesto nije previše odlepila.
Inače u prošlom kolu su “slepi miševi” samo remizirali na svom terenu u gradskom derbiju protiv Levantea, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Bio je to jedan poprilično čudan meč pošto je ekipa sa Mestalje došla do vođstva u poslednjim trenucima duela, da bi gosti stigli do izjednačenja u sedmom minutu sudijske nadoknade, nakon opravdano dosuđenog jedanaesterca.
Što se tiče mečeva na gostovanjima, do sada je Valensija odigrala trinaest susreta van svog terena na kojima se baš i nisu proslavili, pošto su ostvarili samo tri trijumfa, tri remija i čak sedam poraza, zbog čega i ne treba da čudi što se u ovom trenutku nalaze na osmoj poziciji.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da su Madriđani veliki favoriti na ovom susretu, zbog čega vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.42. Treba ipak očekivati da ovde bude golova, i to na obe strane, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.11. Za kraj, iz istog razloga vam preporučujemo da probate sa igrom 1iGG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.