Napokon Premier liga – tipuj na Engleze jer su najbolje kvote u Meridianu

Posle tačno tri meseca agonije pravih fanova – Premijer liga se danas zvanično nastavlja. Najstarija i najzanimljivija liga vraća u život prave kladioničare i liste, a za vrhunsku zabavu i najbolje kvote pobrinula se Meridian kladionica koja je posebno za ovu prliku spremila Premijer liga specijal sa preko 9000 kvota za kladjenje.

Samo u Meridianu – 92 meča najboljeg engleskog fudbala smešteno je u nešto više od mesec i po dana.

A povratak teško da je mogao da nastupi u većem stilu derbijem Sitija i Arsenala u večernjem terminu (21.15), a dva sata ranije snage će odmeriti Aston Vila i Šefild junajted.

Od „građana“ i „topdžija“, kao i uvek, možemo očekivati vrhunski fudbal, čak i kada rezultat izostane. Ipak, Siti igra na svom terenu i zbog toga je veliki favorit, a i Arsenal je ove sezone imao previše skroman učinak da bi nas ubedio u suprotno.

Pobeda domaćina po ceni od 1.38 daje minimalno prostora za pojedinačne opklade, osim ukoliko ne želite da pojačate igru. U tom slučaju, predlažemo da pobedu ekipe Pepa Gvardiole kombinujete sa golovima.

Druga opcija je i da oba tima postignu pogodak, imajući u vidu da je Arsenal već sedam puta na gostovanju zatresao mrežu čuvaru „građana“. Kvota od 1,64 je pristojna, timovi se vraćaju sa duge pauze i željni su igre, ne treba očekivati preterano defanzivnu igru.

Već u petak kreće i 30. kolo, koje nam donosi još jedan duel vredan pažnje -Totenhem dočekuje Mančester junajted.

Četiri utakmice su na rasporedu u subotu (20. juna), a čini se da će najzanimljivija biti ona koja se igra u nedelju, jer nas očekuje okršaj ljutih gradskih rivala, meč koji će odigrati Everton i Liverpul, gde je gostima jako malo nedostaje da i matematički potvrde titulu.

Najpopularnije, a po mnogima i najjače prvenstvo na svetu ponovo se igra, a kladionica Meridian je tim povodom spremila brojna iznenađenja!
Sve što je potrebno da učiniš jeste da napraviš nalog na meridianbet.rs – tamo te bez ikakvih uslova na poklon čeka 500 RSD!

A pošto je Meridian kuća najvećih bonusa, ukoliko tvoj tiket postane dobitan – očekuje te još jedan dobitak!

33 Comments

  1. Konacno i ovo pocelo! Prvi dan poceo dosadno, zavrsio sa pobedom 3:0 Sitija! Nadamo se da ce sutra vise biti golova! 😁😁 Odlicne kvote su bile danas na Siti, sta god da ste jos uz to hteli igrati, sve zahvaljujuci Meridianu 😁😁

  2. Konacno poceo pravi fudbal, Aston villa se borila kao lav ali im pauza ocigledno nije prijala pa se ni mreza ni jednom nije zatresla, ali je zato City opravdao ocekivanja

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.