Tip dana: Real Sosijedad – Real Madrid: Madriđane pobeda vraća na prvo mesto!

Poslednji meč 30. kola španske La Lige se igra na “Anoeti” gde će Real Sosijedad dočekati Real Madrid.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22 časa.

Real Sosijedad: Može li ova ekipa do Lige šampiona?

Kada se sve sabere i oduzme, deluje da svi navijači Sosijedada imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera. Naime, ekipa sa “Anoete” se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope. Ipak, mora se priznati da Sosijedad igra zaista loše u poslednje vreme, pa su tako na dva poslednja meča bez trijumfa.
Prvo je ova ekipa na svom terenu samo remizirala protiv Osasune, kada je bilo 1:1, da bi u prošlom kolu doživeli poraz od Alavesa na gostovanju. Taj meč je završen rezultatom 2:0, a deluje zaista da je to bila jedna od najgorih partija Sosijedada kada je ovaj šampionat u pitanju.
I pored svega toga, ova ekipa i dalje ostaje u igri za plasman u Ligu šampiona, ali će do nje morati težim putem.
Ono što svakako nije dobro je podatak da Sosijedad ima jako težak raspored, pa će već u ovom kolu na svom terenu dočekati Real Madrid koji je u ozbiljnom naletu i eventualnim trijumfom na ovom susretu bi došao do prvog mesta na tabeli.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Sosijedad je do sada odigrao četrnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili čak osam trijumfa, uz tri remija i tri poraza. Zanmljivo da je ova ekipa vezala čak pet mečeva na svom terenu bez poraza, pa nema nikakve sumnje da će Real imati dosta težak posao na ovom gostovanju.

Real Madrid: Primarni cilj je šampionska titula!

Fudbaleri Reala će po svemu sudeći do poslednjeg kola španske La Lige voditi veliku bitku sa Barselonom za titulu prvaka. Naime, u ovom trenutku ekipa sa “Santjago Bernabea” ima samo tri boda manje od Barse, ali i meč manjka, pa bi već eventualnim trijumfom na teškom gostovanju kod Sosijedada došli do pozicije broj jedan, što je svakako primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
Iako za špansku ligu možemo da konstatujemo da su stvari očekivane, sigurno je da smo daleko više od Reala očekivali u Ligi šampiona, gde su na svom terenu doživeli poraz u prvom meču osmine finala od Mančester Sitija, kada je bilo 1:2. Na sve to, Madriđani su eliminisani i iz španskog Kupa Kralja, i to pošto su na “Santjago Bernabeu” u jednom fenomenalnom susretu poraženi od upravo Sosijedada sa 3:4.
Što se tiče nastavka šampionata, u prvom kolu nakon preduge pauze zbog koronavirusa fudbaleri Reala su odigrali jedan poprilično dobar meč pošto su na svom terenu bez većih problema savladali Eibar sa 3:1, a zanimljivo je da su Madriđani rešili pitanje pobednika još u prvom poluvremenu koje je završeno rezultatom 3:0.
U prošlom kolu su izabranici Zinedina Zidana odigrali još jedan fenomenalan meč na svom terenu u kom su bez većih problema savladali nimalo naivnu ekipu Valensije sa 3:0. Junak tog susreta je bio Karim Benzema koji je postigao dva gola na tom susretu, od koji je drugi bio zaista spektakularan.

Naš predlog

Ako se samo malo osvrnemo na međusobne mečeve između ove dve ekipe, dolazimo do zaključka da su to uglavnom dueli sa dosta golova. Naime, na tri poslednja susreta između Sosijedada i Reala je palo ukupno petnaest golova, a sva tri puta su obe ekipe postizale makar po jedan gol. Zbog toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.94. Inače, Real ima lepu priliku da se vrati na prvo mesto španske La Lige, a do toga može doći samo ako pobedi na ovom susretu, i utisak je da Madriđani neće propustiti tu lepu priliku koju im je dala Barselona nakon remija na gostovanju kod Sevilje. Zbog toga vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.