Tiket dana (nedelja, 21.06.2020)

tiket dana

Današnja ponuda ništa ne zaostaje za jučerašnjom koja je bila odlična. Širok spektar liga i utakmica je pred nama. Mnogo uspeha vam želimo, a ovo je naš predlog.

Aston Vila – Čelsi – 2,T22+ @ 1.72 u Meridianbet

Vilu smo već videli na delu nakon pauze, i slobodno možemo reći da nas nisu impresionirali. Ne samo da nisu blistali protiv Šefild Junajteda, već je gostima poništen čist gol, kojim bi odneli sva tri boda iz Birmingema. Ovako, utakmica je završena bez golova, a jedan bod slaba je uteha za Aston Vilu kojoj je svaki poen zlata vredan u borbi za opstanak. Čelsi je znatno bolji tim od ”oštrica”, a još uvek nije potvrdio plasman u Ligu šampiona. Naredne sezone ”plavci” će imati velike ambicije, spekuliše se sa brojnim imenima koja će ovog leta postati fudbaleri londonskog tima, pa je teško zamisliti da Čelsi ne igra u evropskoj eliti. U prvom delu sezone na ”Stamford Bridžu” bilo je 2:1 za Čelsi, pa i sada predvižamo neki sličan rezultat. Naš tip je kombinacija dvojke i dva gola koja će postići gosti, a za 2,T22+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.72.

Rapid – Hartberg – 1/1 @ 2.00 u Bet365

Po ubrzanom tempu nastavlja se austrijska Bundesliga. Na programu je već četvrto kolo plej of, a isti rivali, koji igraju u ovom kolu, sastali su se u prethodnom pre samo nekoliko dana. Tako će Rapid sada u Beču ugostiti Hartberg, tim koji su savladali u gostima minimalnim rezultatom i tako se učvrstili na drugoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Bečlije ne žele ništa da rizikuju iako su stekli solidnu prednost pred LASK-om i Volfsbergerom, pogotovo jer im tek predstoje revanši sa tim ekipama. Za svoj odlični plasman Rapid može da zahvali najviše Hartbergu, pošto je ovaj tim uspeo da pobedi i LASK u Lincu i Volfsberger u gostima. Radi se o timu koji je ubojiti na strani, pa Rapid mora da bude više nego obazriv. Verujemo da je tim iz Beča naučio lekciju na primeru svojih rivala i da će pobediti Hartberg i drugi put za samo pet dana. Da bismo pojačali kvotu odlučili smo se za prelaz 1/1, za koji je koeficijent 2.00 u kladionici Bet365.

Osnabrik – Kil – 1 @ 2.21 u 1xbet

Osnabrik je naneo veliki bol Hamburgeru u prošlom kolu. ”Ljubičasti” su odneli bod iz najveće nemačke luke i tako slavni tim udaljili od povratka u Bundesligu. Naravno, bodovi su bili važni i Osnabriku, koji još nije obezbedio opstanak, a to može da uradi ako savlada još jedan ”lučki” tim, Holštajn iz Kila. Gosti su totalno nezainteresovani za ishod ovog meča, nalaze se u sredini tabele i mirno čekaju kraj sezone. Osnabrik ima tri boda više od prve ekipe ispod crte i da bi sačuvao tu distancu moraće da slavi u ovom duelu. Istina, mogli bi da imaju popravni u poslednjem kolu u Drezdenu, pogotovo ako Dinamo završi svoj boravak u Cvajti već ove nedelje, ali ko želi da se kocka sa statusom. Jesenas je Osnabrik slavio u Kilu sa čak 4:2, a sada će im biti dovoljna i minimalna pobeda. Verujemo u jedinicu, mada je Cvajta nepredvidivo takmičenje. Za pobedu domaćina u kladionici 1xbet kvota je 2.21.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici 1xbet iznosi 7.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.