Tiket dana (sreda, 24.06.2020)

tiket dana

Nastavljaju se dani sa odličnom kladioničarskom ponudom, i samo možemo da se nadamo da će i dalje sve biti u redu i da ćemo uživati u fudbalu, makar se mečevi igrali i pred praznim tribinama svuda.

Norič – Everton – 2 @ 2.00 u Meridianbet

Posle poraza od Sautemptona u prethodnom kolu, nade ”kanarinaca” da mogu opstati u Premijer ligi znatno su smanjene. Još uvek nije sve izgubljeno, ali nam se čini da ova simpatična ekipa jednostvano nema dovoljan kvlitet za jedno ovakvo takmičenje. I ne samo to, Norič je imao mnogo malera u utakmicama koje je odigrao dobro. Primali su golove u sudijskim nadoknadama i, najčešće, ostajali bez pobede, tačnije bez dva boda. Sada im dolazi Everton, tim koji je igrački jači od njih, a na klupi ima iskusnog trenera Karla Anćelotija. Teško je očekivati da Norič pobedi Everton, kad to nije uspeo ni Liverpul pre nekoliko dana. Čak mislimo da će ”karamele” odneti sva tri boda iz Noriča i tako krenuti ka gornjem delu tabele, gde im je, po svemu, i mesto. Predlažemo vam da odigrate čistu dvojku, a koeficijent za pobedu gostiju u kladionici Meridianbet iznosi 2.00.

Start – Molde – 2 @ 1.66 u 1xbet

Norvežani su stigli do treće runde, a aktuelni šampion odmah je preuzeo čelo tabele. Ekipa Moldea, istina, nije prva, ali jedina uz Bran i Bodo ima maksimalnih šest bodova. Pri tome treba reći da su imali znatno teže protivnike, prvo su u gostima pobedili Alesund, da bi u velikom derbiju bili bolji od najvećeg rivala Rozenborga. Taj meč bio je dosta tvrd i Molde je pobedio samo sa 1:0. Sada gostuju kod Starta u Kristijansandu, ekipe koja je prošlu sezonu provela u društvu drugoligaša, ali se ekspresno vratila u elitu. I oni su solidno startovali, doduše bez pobede, ali i bez poraza u prva dva kola. Oba puta Start je odigrao 2:2, prvo sa Stromsgodsetom na svom terenu, a onda i na gostovanju Sanderfjordu. Pre dve sezone oba međusobna meča pripala su Moldeu, i oba puta bilo je 3:1. Očekujemo da i sada slavi isti tim, a kvota za dvojku u kladionici 1xbet iznosi 1.66.

Ksamaks – Bazel – GG @ 1.66 u Bet365

Domaći tim se grčevito bori da izbegne poslednje mesto i selidbu u drugu ligu, a ako to bude moguće, pokušaće da opstanak izbore i bez baraža. U prethodnom kolu zabeležili su važnu pobedu nad Tunom, najvećim konkurentom, i tako njima predali ”fenjer”. Što se Bazela tiče oni su izgubili na teškom gostovanju u Lucernu i, čini nam se, definitivno se oprostili od titule. Sada vodeći dvojac, koji čine Jang Bojs i Sent Galen, beži po osam bodova i teško je očekivati da Bazel može to sustići. Za njih je povoljna okolnost da su prošli u polufinale KUpa Švajcarske, ali i da će, ako sve bude kako treba, biti i učesnici četvrtfinala LIge Evrope. U prvom meču su pobedili Ajntraht u Frankfurtu sa 3:0 i ne bi smeli da ispuste takvu priliku. U dva ovosezonska duela Ksamaksa i Bazela uspešni je bio ovaj drugi tim. U nojšatelu je slavio Bazel sa 3:0, dok je na ”Sent Jakobu” u Bazelu bilo 1:1. Čini nam se da su domaći mnogo zainteresovaniji za bodove i da će uspeti bar da zatresu mrežu Bazela. To da će i gosti postići bar gol, ne postavlja se kao pitanje. U kladionici Bet365 za igru gol-gol dobija se koeficijent 1.66.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 5.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.