Derbi kola Serije A za vrhunski bonus

Nedelja uz kvalitetan fudbal je definicija savršenog provoda. Današnji repertoar ispunjen je upravo takvim utakmicama, a najveću pažnju privući će Serija A i derbi kola koji će odigrati Milan i Roma.

Ponuda za ovaj meč Serije A je vrhunska – u kladionici Meridian te čeka 800 različitih igara, a možeš da uživaš i u klađenju uživo jer ti svaki minut nosi najjaču kvotu i extra bonus!

Rosoneri će danas od 17:15 ugostiti Romu u okviru 28. kola Kalča. Iako je Vučica (prema stanju na tabeli) u boljoj situaciji od Milana, kvote za ovaj meč su toliko uravnotežene da pravog favorita nema.

Kladionica Meridian na obe strane nudi jake kvote, pobeda domaćina plaća 2.65, odnosno 2.70 koliko donosi trijumf ekipe iz Rima.

Kod nepredvidivih Italijana svaki scenario je moguć, od „paučine“ u mrežama pa do kiše golova. Tradicija ovde „vuče“ na golove sa obe strane, pa vredi pokušati sa igrom GG, jer je kvota sasvim dobra (1.68).

Uz ovaj, odigraće se još pet mečeva u Seriji A, a aktivno će biti i u La Ligi gde Real Madrid na gostovanju Espanjolu nastavlja šampionsku trku udvoje sa Barsom.

Popodnevni termini rezervisani su za FA Kup i dve utakmice Čempionšipu, što je vrhunski materijal za sastavljanje dobitnog tiketa i mogućnost za neverovatan bonus do 1000% i to samo u Meridianu.

A ukoliko se registruješ na meridianbet.rs na poklon dobijaš 500 dinara. U slučaju da je prvi tiket dobitan – Meridian te časti još jednim dobitkom!


Pridružite se našoj

>>> Viber grupi za klađenje <<<

33 Comments

  1. Steta, nije doslo GG, ali u Meridijanu je dosao 1,isto velika kvota! 😁 Hrabri su keca igrali, na odlicnu kvotu, kao i obicno kod vas! Vas sam bonus vec preuzeo, isplatio mi se mnogo! 💪

  2. Nedeljom mi je tako opušteno jer imam previše razloga za to a još i svaki moj minut najjače kvote mi donosi Meridian …super nema sta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*