Tiket dana (nedelja, 28.06.2020)

tiket dana

Nastavljamo dalje, ponuda je još uvek više nego pristojna, pa je vreme da iskoristimo ove dane za dobitak u kladionici. Ovo je naš predlog.

Kil – Nirnberg – 2 @ 2.08 u Meridianbet

Za Nirberg nema drugog izbora nego da pobedi u Kilu. Naravno da je to lakše reći nego učiniti, ali radi se o poslednjem kolu i popravnog više nema. Istina, Nirnbergu bi mogao da ”pomogne” i Grojter Firt, tako što bi uzeo bar bod prtiv Karlsruea. Nije ni to nešto što ne može da se očekuje, ali smo sigurni da navijači NIrnberga ne žele da grozničavo prate prenos tog meča. Holštaj iz Kila je u prošlom kolu poražen od Osnabrika, takođe tima kome je gorelo pod nogama. Što se Nirnberga tiče, pogled na njihove rezultate je veoma zanimljiv. Prvo su pobedili u Vizbadenu ekipu Vehena sa 6:0, a onda istim rezultatom izgubili od Štutgarta na svom terenu. Retko se dešavaju takve situacije. U Cvajti nema poklanjanja bodova, ali nam nešto govori da Nirnberg neće igrati u baražau, na kraju krajeva ovaj tim je prošle sezone igrao u Bundesligi. Predlažemo dvojku sa kvotom 2.08 u kladionici Meridianbet.

Notingem Forest – Hadersfild – 1 @ 2.27 u 1xbet

Ako bivši prvak Evrope želi da dobije šansu za ulazak u Premijer ligu, mora da dobije ovaj meč, ali i većinu preostalih u Čempionšipu. ”Šumari” iz NOtingema su u prošlom kolu, prvom nakon pauze, uspeli da ostanu neporaženi na gostovanju kod šefildskih ”sova”, ali oni nekako bolje igraju u gostima u poslednje vreme. U Notingemu nisu slavili na prethodna tri duela, iako rivali nisu bili iz vrha tabele. Sada su na petom mestu i trudiće se da zauzmu što bolju poziciju pred doigravanje, pošto je teško očekivati da uspeju da izbore jedno od prva dva mesta i direktan ulazak u Premijer ligu. ”Terijeri” iz Hadersfilda se bore za opstanak, trenutno su van zone ispadanja, ali nisu još na sigurnom, pošto imaju samo bod više od Hala, prvog tima ispod crte. Oni su prošlog vikenda izgubili na svom terenu od Vigana i taj poraz mogao bi skupo da ih košta u konačnom zbiru. Jedinica se sama nameće, a koeficijent za nju u kladionici 1xbet iznosi 2.27.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 4.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.