Do sada neviđena promocija – čeka te 70% bonusa na poklon samo u Meridianu

Ovo je do sada neviđena promocija u kladionici Meridian – uplati novac na svoj onlajn nalog putem Meridian Pay opcije i stiže ti do sada neverovatni bonus – neverovatnih 70% od uplaćenog iznosa stiže ti na poklon.

Samo u Meridianu i nigde više na domaćem tržištu – tvoj novac vredi 70% više – toliko si u plusu i pre nego odigraš svoj tiket.

U prevodu, to je čak 70% više prilika za uživanje u najboljoj sportskoj, esport i ponudi brojeva, uključujući i najnoviji proizvod na tržištu igara na sreću dostupan samo u Meridianu – Lucky 5.

A Meridian sve nove igrače časti sa 500 dinara bez uslova. Samo se registruj na ovom linku i to je sve – poklon stiže kroz 24 časa.

Dostupna na preko 20 lokacija širom Srbije, Meridian Pay uplata igračima u kladionici Meridian nudi mogućnost dopune online naloga po sistemu „uplate kredita“ na mobilnom uređaju.

Izdiktiraj agentu na Meridian Pay uplatnom mestu broj svog Meridian online naloga i novac je odmah na računu. Vrednost uplate, ali i fenomenalnih 70% preko toga, u vidu bonusa.

Uživaj u Meridian Pay usluzi i proveri još jednom zašto je Meridian kazino kuća najvećih bonusa.

24 Comments

  1. uplati novac na svoj onlajn nalog putem Meridian Pay opcije i stiže ti do sada neverovatni bonus – neverovatnih 70% od uplaćenog iznosa stiže ti na poklon.

  2. 70%😲 Ovo je stvarno fantasticna promocija. Meridian me uvek lepo iznenadi sa njihovim sjajnim promocijama i bonusima👌

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.