Najava: Serija A, 29. kolo: Težak ispit za Juve, derbi u Bergamu!

serija a

Već od utorka su na programu mečevi 29. kola italijanske Serije A, u kom nas očekuje dosta interesantnih mečeva. Najzanimljivije će svakako biti u Bergamu gde će Atalanta dočekati Napoli, i biće to duel dve ekipe koje igraju zaista sjajno u poslednje vreme. Od ostalih susreta izdvajamo gostovanje Juventusa kod Torina, kao i gostovanje Lacija kod Torina.

Torino – Lacio – 2 @ 1.75 u Meridianbet

Kada se sve sabere i oduzme treba reći da smo od Torina očekivali dosta više ove sezone. Naime, “bikovi” su sjajno započeli šampionat, ali su sredinom sezone ušli u jednu crnu seriju koja je trajala sve do skoro, kada su na svom terenu konačno ostvarili jedan trijumf, pošto su slavili u duelu protiv Udinezea kada je bilo 1:0, iako su “zebre” iz Udina većim delom tog susreta bili bolja ekipa na terenu. U prošlom kolu je ipak Torino doživeo novi poraz i to pošto su na gostovanju kod Kaljarija izgubili, a taj meč je završen rezultatom 4:2. Svakako da svi navijači Lacija mogu da budu prezadovoljni sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju ove sezone. Naime, izabranici Simonea Inzagija se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli italijanske Serija A i imaju četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Juventus. Ta bodovna razlika je iznosila samo jedan bod, ali je Lacio u prvom kolu posle nastavka šampionata doživeo poraz na gostovanju kod Atalante, kada je bilo 3:2. Ipak, u prošlom kolu su Rimljani pokazali karakter i došli do preokreta protiv Fiorentine na “Olimpiku” i na kraju slavila sa 2:1, i ostali u trci za “Skudeto”.
Torino ima velikih problema u poslednje vreme, i kako vreme prolazi tako i ova ekipa sve više pada na tabeli. Sa druge strane, Lacio nema prava na kiks, pošto su i dalje u trci sa “Skudetom” pa vam zbog svega toga hrabro predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.

Đenova – Juventus – GG @ 2.10 u 1xbet

U utorak nas očekuje još jedan susret u okviru 29. kola italijanske Serije A, u kom će Đenova na svom terenu dočekati Juventus. Očekivali smo više od domaćina u ovom šampionatu, ali kako sada stvari stoje ne treba da nas iznenadi ukoliko Đenova na kraju ispadne iz Serije A. Naime, “grifoni” se trenutno nalaze na 16. mestu na tabeli i imaju samo bod viška u odnosu na ekipu koja će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang italijanskog fudbala. Ono što nije dobro kada je Đenova u pitanju je da ova ekipa ima zaista težak raspored do kraja šampionata, pošto im već u ovom kolu u goste dolazi aktuelni šampion Juventus.
U prošlom kolu je Đenova remizirala na gostovanju kod poslednjeplasirane Breše, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Što se tiče Juventusa, ova ekipa je na pravom putu da dođe do nove titule, pošto u ovom trenutku ima četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Lacio. U prošlom kolu je Juve bez većih problema na svom terenu deklasirao Leće, a taj meč je završen rezultatom 4:0.
Iako je Juve veliki favorit na ovom susretu, mišljenja smo da će i “grifoni” doći do makar jednog gola, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 2.20.

Bolonja – Kaljari – 3+ @ 1.91 u Meridianbet

Bolonja igra solidno ove sezone i trenutno se nalaze na sredini tabele, gde im je realno i mesto. U prošlom kolu su izabranici Siniše Mihajlovića odigrali još jedan odličan meč pošto su na gostovanju kod Sampdorije slavili sa 1:2, iako je domaćinu pobeda bila neophodna u tom susretu. Bila je to deseta pobeda za ekipu sa stadiona “Renato Da'l Ara”, čime je Bolonja i definitivno obezbedila opstanak u društvu najboljih.
U goste im ovog puta dolazi Kaljari koji je fantastično startovao u ovom šampionatu, ali su zato sve to pokvarilo u drugom delu prvenstva i trenutno se nalaze na desetom mestu na tabeli, uz bod viška u odnosu na Bolonju kod koje gostuju u ovom kolu. Ipak, mora se priznati da “Sardi” igraju dosta bolje u poslednje vreme pa su tako na dva poslednja meča ostvarili dva trijumfa, i to prvo na gostovanju kod SPAL-a, a potom i protiv Torina na svom terenu u jednom fantasičnom meču koji je završen rezultatom 4:2.
Kada je ovaj susret u pitanju, predlažemo vam da probate sa golovima, kojih će i te kako biti na ovom susretu, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91.

Inter – Breša – 1-1 @ 1.57 u Meridianbet

Nakon dolaska Antonija Kontea u Inter svi su bili mišljenja da će ova ekipa konačno moći ozbiljnije da se umeša u borbu za Skudeto. Nažalost, kako sada stvari stoje deluje da će i ovoga puta “neroazuri” ostati bez titule, pošto u ovom trenutku imaju čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Juventus, i četiri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Lacio.
U prošlom kolu je Inter uz dosta sreće došao do trijumfa na gostovanju kod PArme, iako su sve do 84. minuat gubili sa 1:0, ali su onda u samo tri minuta postigli dva gola i tako došli do veoma važnog trijumfa na strani.
Kada je u pitanju Breša, kako sada stvari stoje deluje da ćemo ovu ekipu naredne sezone nažalost ponovo gledati u Seriji B pošto se u ovom trenutku nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na ekipu koja se nalazi u bezbednoj zoni. U prošlom kolu je ekipa iz Lombardije odigrala jedan solidan meč na svom terenu u kom su remizirali protiv Đenove, iako su većim delom tog susreta vodili sa 2:0, ali na kraju ipak ostali bez tri boda.
Mišljenja smo da će Inter od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Breše zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57.

Fiorentina – Sasuolo – 1 @ 2.05 u Bet365

Velike ambicije su imali svi navijači Fiorentine pred početak sezone pošto je ekipa iz Firence dobila novog ambicioznog vlasnika, i za glavni cilj je postavljeno igranje u Ligi šampiona. Ipak, od svega toga neće nažalost biti ništa pošto se Fiorentina trenutno nalazi na 13. mestu na tabeli i ukoliko nastave sa lošim partijama ne gine im grčevita borba za opstanak, što apsolutno niko nije očekivao uoči početka šampionata.
U prošlom kolu su izabranici Đuzepea Jakinija odigrali solidan meč na gostovanju kod Lacija, ali su nažalost samo poraženi sa 2:1, iako su većim delom susreta vodili sa 0:1.
U goste im ovog puta dolazi Sasuolo koji se po starom dobrom običaju nalazi na sredini tabele, i sugurno je da nemaju nikakvih briga oko opstanka u eliti, što je na kraju krajeva i primarni cilj kada je ova ekipa u pitanju.
U prošlom kolu je ekipa iz Ređo Emilije došla do veoma značajnog boda na svom terenu u duelu protiv Verone koja igra sjajno ove sezone, a treba istaći da je domaća ekipa do boda došla golom u poslednjim sekundama utakmice, tačnije u šestom minutu sudijske nadoknade.
Kada je ovaj susret u pitanju, predlažemo vam da probate sa pobedom domaćina jer smo mišljenja da je konačno došlo vreme za jednu pobedu Fiorentine, zbog čega vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Bet365 plaća sa kvotom 2.05.

Leće – Sampdorija – 3+ @ 1.73 u Meridianbet

Ovo kolo nam donosi i duel između Lećea i Sampdorije i na prvi pogled deluje da će se obe ekipe do kraja šampionata grčevito boriti za opstanak u Seriji A. Naime, Leće se trenutno nalazi na 18. poziciji na tabeli koja je ujedno i poslednja koja na kraju šampionata znači selidbu u niži rang. U prošlom kolu je ova simpatična ekipa doživela težak poraz na gostovanju kod Juventusa, ali ono što treba priznati je da su većim delom tog susreta igrali sa igračem manje, pa nije bilo ni za očekivati da ozbiljnije ugroze “staru damu”.
Što se tiče Sampdorije, sigurno je da su Đenovljani jedno od najvećih razočarenja kada je u pitanju Serija A. Naime, Sampa se trenutno nalazi na 17. poziciji na tabeli i ima samo bod viška u odnosu na Leće kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu. U prošlom kolu su Šenovljani nažalost na svom terenu doživeli neugodan poraz od Bolonje, kada je bilo 1:2, pa deluje da bi novi neuspeh ovu ekipu poslao na mesto koje naredne sezone znači igranje u Seriji B.
I jedni i drugi će bez sumnje ići na sva tri boda zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73.

Spal – Milan – 2 @ 1.63 u 1xbet

Kako sada stvari stoje deluje da su fudbaleri SPAL-a najozbiljniji kandidaati da na kraju sezone napuste Seriju A. Naime, ekipa iz Ferare se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli i do sada su sakupili samo 18 bodova što je zaista premalo. U poslednja dva kola je ova ekipa doživela dva vezana poraza i to prvo od Kaljarija na svom terenu, a onda i u prošlom kolu na gostovanju kod Napolija, kada je bilo 3:1.
Što se tiče Milana, deluje da ova ekipa polako ali sigurno ulazi u dobru formu i to u trenutku kada je to svakako najpotrebnije. Primera radi, Milan je prvo odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Lećea u kom su slavili sa 1:4, da bi nakon toga u prošlom kolu potpuno zasluženo došli do trijumfa nad Romom, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
U ovom trenutku se “rosoneri” nalaze na sedmom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope, ali je veliko pitanje koliko je uprava Milana zainteresovana za učešće u tom takmičenju, što smo verovatno najbolje imali prilike da vidimo prošle godine kada su odustali od istog.
Ipak, pored svega toga smo mišljenja da Milan ne bi trebalo da ima previše problema na ovom gostovanju zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.63.

Verona – Parma – GG @ 1.91 u 1xbet

Malo je reći da svi navijači Verone imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovog tima. Naime, ekipa iz grada ljubavi se trenutno nalazi na sjajnom devetom mestu na tabeli i ima isti broj bodova kao i osmoplasirana Parma, koja im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu. U prošlom kolu su fudbaleri Verone u jednom fenomenalnom susretu odigrali 3:3 na gostovanju kod Sasuola, a ono što treba istaći kada je taj susret u pitanju je podatak da je gostujuća ekipa vodila sve do 96. minuta kada su fudbaleri Sasuola došli do izjednačenja, što je dovelo do velikog slavlja fudbalera domaće ekipe.
Što se tiče Parme, takođe možemo konstatovati da ekipa sa stadiona “Enio Tardini” igra zaista sjajno ove sezone, a u prilog tome ide i činjenica da se “krstaši” nalaze na osmom mestu na tabeli i imaju tri boda manje od sedmoplasiranog Milana, a poznato je da to sedmo mesto na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. U prošlom kolu su izabranici Roberta D\'Averse odigrali jedan sjajan meč na svom terenu protiv Intera u kom su vodili sve do 84. minuta, ali su onda “neroazuri” u tri minuta postigli dva gola i tako došli do veoma važnog trijumfa. Inače, pre toga je Parma deklasirala Đenovu na gostovanju, a taj duel je završen rezultatom 1:4.
I jedna i druga ekipa igraju sjajno ove sezone, i kako sada stvari stoje deluje da će se i jedni i drugi do kraja šampionata boriti za to sedmo mesto koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Sve ovo nam može doneti jedan efikasan meč u kom bi do gola mogla i jedna i druga ekipa, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.91.


Atalanta – Napoli – GG3+ @ 1.85 u Meridianbet

Svakako najzanimljiviji susret ovog kola se igra u Bergamu gde će fudbaleri Atalante dočekati Napoli. I ove godine Atalanta igra zaista fantastično a najbolji pokazatelj za to je i plasman u četvtfinale Lige šampiona, što je istorijski uspeh za izabranike Đanpjera Gasperinija. Ono što je takođe dosta dobro je da se ekipa iz Bergama trenutno naalzi na četvrtom mestu i na pravom su putu da i naredne sezone dođu do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, što je svakako i te kako dobra stvar. U prošlom kolu je Atalanta slavila na gostovanju kod Udinezea, što je bio peti uzastopni trijumf za ovu ekipu.
U goste im dolazi Napoli koji pruža izuzetno dobre partije u poslednje vreme, a čini se da je sve nekako počelo od trijumfa u italijanskom Kupu nakon što su u finalu savladali Juventus posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.
U prošlom kolu Serije A je Napoli bez većih problema na svom terenu savladao SPAL i tako se učvrstio na šestom mestu koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope.
Kada je ovaj duel u pitanju, smatramo da je domaćin ipak favorit pošto igra zaista sjajno na svom terenu, ali ovoga puta vam preporučujemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.85.

Roma – Udineze – 1 @ 1.57 u Bet365

Poslednji meč ovog kola se igra na “Olimpiku” gde će fudbaleri Rome dočekati Udineze. Gotovo čitavim delom sezone fudbaleri Rome igraju promenljivo zbog čega će po svemu sudeći propustiti da dođu do plasmana u Ligu šampiona, što bi svakako bio veliki udarac za Rimljane na koje smo navikli da igraju u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju. U prošlom kolu su fudbaleri “vučice” na gostovanju kod Milana doživeli poraz, a taj meč je završen rezultatom 2:0. Pre toga je Roma posle preokreta slavila na svom terenu protiv Sampdorije u jednom meču u kom su propustili ogroman broj prilika.
Sa druge strane Udineze ima dosta problema u ovom šampionatu, i trenutno se nalaze na 15. mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli. U prošlom kolu su “zebre” iz Udina doživele poraz na svom terenu od Atalante, a taj meč je završen rezultatom 2:3.
Kada je ovaj duel u pitanju, mišljenja smo da će Roma bez većih problema slaviti na ovom duelu, zbog čega vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Bet365 plaća sa kvotom 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.