Tiket dana (utorak 30.06.2020)

tiket dana

Izbor je odličan za ovaj utorak. Ponuda je raznovrsna, pa je samo potrebno izbeći potencijalne mine. Ovo je naš predlog.

Barnli – Mančester junajted – GG @ 2.09 u Meridianbet

”Crveni đavoli” su u odličnoj formi od nastvaka sezone. Uspeli su da remiziraju sa Totenhemom na strani i pobede Šefild junajted na ”Old Trafordu”. Da sve bude idealno za vikend su eliminisali Norič u četvrtfinalu FA Kupa, pa će se, pored Lige Evrope, boriti za trofej i u ovom takmičenju. Najbitnije je da izbore povratak u Ligu šampiona, a do toga mogu preko osvajanja Lige Evrope, ili zauzimanjem jednog od prva četiri mesta u Premijer ligi. Ukoliko ostane kazna UEFA za njihovog gradskog rivala, onda bi i peto mesto bilo dovoljno. Sada su šesti, ali imaju utakmicu manje od Vulverhemptona na petom. Pobedom u Barnliju izjednačili bi se sa ”vukovima”, a došli bi samo na dva boda od Čelsija. Barnli je u sigurnoj zoni, nalazi se na 11. poziciji, i mogao bi da napreduje nekoliko mesta, ukoliko uspešno odigraju u završnici sezone. ”Klaretsi” su takođe bili uspešni u dva kola u ”trećem” delu sezone. Pobedili su Arsenal i remizirali u Lesteru. U duelima ove dve ekipe uvek pobeđuje domaćin, a sada bi mogao da ”padne” i jedan remi. Uglavnom, očekujemo bar po gol na obe strane. Za GG u kladionici Meridianbet kvota je 2.09.

Đenova – Juventus – 2 @ 1.44 u Bet365

Mada se Lacio ne predaje, sve smo uvereniji da Skudeto neće menjati vlasnika. Juventus uvek igra dobro u završnici prvenstva, a sada ima i četiri boda više od Rimljana. U Đenovi ih ne očekuje lak posao, ali to što domaćinu gori pod nogama neće izazvati empatiju kod Ronalda i društva. ”Stara dama” se mučila 45 minuta protiv Lećea u prethodnom kolu, a onda je u nastavku usledi uragan i četiri lopte u mreži gostiju. Pre toga su pobedili i u Bolonji, a na ta dva meča nisu primili ni gol. Kao bolna rana ostaje im poraz u finalu Kupa od Napolija, čime su izgubili šansu za jedan trofej. Što se Lige šampiona tiče, tu ih očekuje revanš sa Lionom, a moraju da sustignu gol prednosti koji ”lavovi” donose u Torino. Za domaćina ime rivala ne sme da bude važno. Njima je svaki bod zlata vredan pošto se nalaze na 16. poziciji, sa samo bodom više od prve ekipe ispod crte. Odbrana Đenove je primila šest golova na dva poslednja meča, i to od Parme i Breše, pa ne vidimo način da odole Juventusovom napadu. Odigrajte dvojku, a koeficijent u kladionici Bet365 iznosi 1.44.

Grashopers – Vil – 1 @ 1.51 u 1xbet

Možda su ”skakavci” zakasnili sa finišem za borbu za titulu i direktan ulazak u elitu, ali još uvek mogu do drugog mesta i baraža. Lozana ima deset bodova više i teško je poverovati da to može da prokocka, ali se za drugo mesto, pored Grashopersa i Vaduza, koji imaju isti broj bodova, bori i Krins sa četiri boda manje od ove dve ekipe. Vil je već na raspustu, bar što se neke tenzije tiče. Ovaj tim je na šestom mestu, ne može mnogo gore, ali ni dole. U tri odigrana kola nakon pauze imaju remi, poraz i pobedu. ”Skakavci” iz Ciriha su u prethodnom kolu pobedili Lozanu i pokazali da su u dobroj formi, pa se Vilu ne piše dobro. Jedinica je gotovo izvesna, a kvota za nju u kladionici 1xbet iznosi 1.51.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici 1xbet iznosi 4.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.