Najava: La Liga, 33. kolo: Veliki derbi na “Nou Kampu”!

Španska Primera

Od utorka su na programu mečevi 33. kola španske La Lige. I ovoga puta nas očekuje dosta zanimljivih susreta a za vas izdvajamo duel na “Nou Kampu” u kom će Barselona dočekati Atletiko Madrid. Od ostalih susreta izdvajamo meč u Madridu u kom će Real dočekati sjajni Hetafe.

Majorka – Selta – 2 @ 2.39 u 1xbet

Prvi meč 33. kola španske La Lige nam donosi duel između Majorke i Selte. Kako sada stvari stoje Majorku ćemo po svemu sudeći naredne sezone gledati u Segundu, i to nakon što su prošle godine upravo iz tog ranga takmičenja došli do promocije u La Ligu. U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na 18. mestu na tabeli i ima čak osam bodova manjka u odnosu na ekipu koja će i naredne sezone igrati u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala. U prošlom kolu je Majorka doživela novi poraz i to na gostovanju kod Bilbaoa, kada je bilo 3:1. Što se tiče Selte, mora se priznati da fudbaleri ove ekipe igraju zaista fantastično u poslednje vreme a to će nam najbolje i potvriditi podatak da je Selta u prošlom kolu uspela da napravi pravi podvig pošto su remizirali na svom terenu protiv Barselone kojoj su bodovi u tom susretu bili neophodni. Bio je to četvrti meč zaredom bez poraza za ekipu iz Viga koja igra izuzetno dobro nakon nastavka šampionata. Mišljenja smo da bi sa tim partijama mogli da nastave i u ovom kolu protiv Majorke, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 2.39.

Leganes – Sevilja – 3+ @ 2.48 u Meridianbet

Nažalost, sva je prilika da ćemo fudbalere Leganesa naredne sezone gledati u drugoj ligi. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i imaju čak devet bodova manjka u odnosu na tim koji se nalazi u bezbednoj zoni. U prošlom kolu je Leganes odigrao još jedan loš meč u kom su doživeli poraz od Osasune, a da stvari budu gore po ovu ekipu, Osasuna je pobedonosni gol postigla u poslednjim sekundama utakmice.
Što se tiče Sevilje, poznato je da je primarni cilj Andalužana plasman u Ligu šampiona, ali kako vreme prolazi, čini se da će to biti baš težak zadatak. Naime, iako se ekipa sa “Sančez Pichuana” nalazi na mestu koje vodi u Ligu šampiona, treba istaći da Hetafe ima samo dva boda manje, a ne treba zaboraviti ni Viljareal, koji ima tri boda manje, ali igra zaista fantastično posle nastavka šampionata.
U prošlom kolu je Sevilja na svom terenu odigrala jedan poprilično loš meč pošto su samo remizirali sa Valjadolidom a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Sigurno je da će u ovom susretu na trijumf ići i jedna i druga ekipa što nam potencijalno može doneti veliki broj golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.48.

Barselona – Atletiko Madrid – 1 @ 1.90 u 1xbet

Najveći derbi, ali svakako i najzanimljiviji susret 33. kola španske La Lige se igra na stadionu “Nou Kamp” gde će fudbaleri Barselone ugostiti Atletiko Madrid.
Od samog starta španskog šampionata je bilo jasno da ovo nije ona Barselona od prethodnih nekoliko sezona, koja je uglavnom bez većih problema dolazila do šampionske titule, koju su već u ovim kolima polako ali sigurno overavali.
Nažalost, ovoga puta je situacija drugačija pa se Katalonci nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Real Madrid, koji ima zaista lepu priliku da dođe do titule, pošto uz ta dva boda viška imaju i bolji međusobni skor, što bi u neku ruku moglo da bude i presudno. U prošlom kolu su izabranici Kike Setjena odigrali jedan nimalo dobar meč na gostovanju kod Selte u kom na kraju nije bilo pobednika, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Bio je to već drugi kiks za Barselonu u poslednja tri kola, pošto su malo pre toga samo remizirali na gostovanju kod Sevilje, koja se ruku na srce ozbiljno bori za plasman u Ligu šampiona.
U goste Barseloni dolazi Atletiko Madrid koji igra izuzetno dobro od kako se nastavio španski šampionat. Ako izuzmemo remi u prvom kolu nakon pauze zbog koronavirusa na gostovanju kod Atletik Bilbaa, “jorgandžije” su ostvarile sve trijumfe do sada, a poslednju pobedu u prošlom kolu kada su na svom terenu bez većih problema savladali Alaves sa 2:1.
Na taj način su se izabranici Čola Simeonea osamili na trečem mestu na tabeli pošto imaju četiri boda viška od četvrtoplasirane Sevilje, ali i šest bodova više na svom saldu od petoplasiranog Hetafea, koji je u ozbiljnom naletu. Inače, nikako ne treba zaboraviti da su fudbaleri Atletika došli do plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su nakon jednog izuzetno uzbudljivog susreta eliminisali aktuelnog šampiona, ekipu Liverpula, pa izabranike Čola Simeonea u avgustu očekuje veoma važan posao.
Kada je ovaj duel u pitanju, mora se priznati da je i u ovako lošem stanju Barsa ipak favorit, i da prosto moraju da dođu do trijumfa na ovom susretu kako bi ostali u borbi za titulu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.90.

Alaves – Granada – GG @ 2.30 u Meridianbet

Sećate se sigurno svi prvog dela prošle sezone kada su fudbaleri Alavesa bili na mestu koje vodi u Ligu šampiona, pošto su pružali zaista fenomenalne partije. Na kraju je ekipa iz Baskije šampionat završila na sredini tabele, ali ovoga puta je situacija dosta izmenjena. Uglavnom, ono što je najbitnije je da se Alaves nalazi van opasne zone, pošto u ovom trenutku imaju čak devet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, a tu pre svih mislimo na Majorku, Leganes i Espanjol.
U goste im dolazi Granada koja u svojoj povratničkoj sezoni u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala pruža zaista sjajne partije, a to nam svakako potvrđuje i tabela, koja nam govori da se ova ekipa nalazi na desetom mestu, i ima samo četiri boda manjka od tima koji će na kraju sezone doći do plasmana u Ligu Evrope, što bi bez sumnje bio ogroman uspeh za Granadu. U prošlom kolu je ova ekipa doživela poraz na svom terenu od Eibara, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Kada je ovaj duel u pitanju, mišljenja smo da bi ovde i jedni i drugi mogli da postignu makar po jedan gol, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.30.

Valensija – Atletik Bilbao – 1 @ 2.50 u Bet365

Kako sada stvari stoje čini se da će fudbaleri Valensije posle dosta vremena propustiti učešće u Ligi šampiona naredne sezone i sve to zbog očajnih partija koje pružaju u ovom šampionatu. Naime, “slepi miševi” se trenutno nalaze tek na osmom mestu na tabeli La Lige i imaju osam bodova zaostatka u odnosu na četvrtoplasiranu ekipu, a poznato je da je to četvrto mesto poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u elitno takmičenje. U prošlom kolu je ekipa sa “Mestalje” poražena na gostovanju kod Viljareala, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
U goste im dolazi Atletik Bilbao koji igra zaista dobro nakon one preduge pauze zbog koronavirusa, a to nam najbolje potvrđuje podatakda ova ekipa ima samo jedan poraz od kako se prvenstvo nastavilo, i to na gostovanju kod Barselone, što je svakako i bilo očekivano. U prošlom kolu je Bilbao bez većih problema na svom terenu savladao Majorku, i na taj način se primakao Valensiji na samo bod zaostatka.
Ipak, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jedan trijumf “slepih miševa” zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Bet365 plaća sa sjajnom kvotom 2.50.

Betis – Viljareal – 3+ @ 1.78 u Meridianbet

Od fudbalera Betisa smo dosta više očekivali kada je ovaj šampionat u pitanju. Naime, Andalužani se trenutno nalaze na 13. mestu na tabeli i po svemu sudeći ove sezone neće uspeti da dođu do plasmana u Ligu Evrope, pošto imaju čak deset bodova manjka u odnosu na sedmoplasiranu ekipu na tabeli. Inače, Betis cele sezone igra po sistemu toplo-hladno, pa su tako pre dva kola slavili na svom terenu protiv Espanjola, i to bez većih problema, da bi odmah nakon toga u prošlom kolu doživeli poraz na gostovanju kod Levantea, kada je bilo 4:2.
Što se tiče Viljareala, ova ekipa se zaista preporodila nakon nastavka šampionata, i u ovom trenutku se nalaze na poziciji koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope, a deluje da je “žuta podmornica” kadra i za nešto više. Naime, četvrtoplasirana Sevilja ima samo tri boda viška, pa ne treba da iznenadi ukoliko fudbaleri Viljareala u narednim kolima napadnu i to četvrto mesto.
U prošlom kolu je “žuta podmornica” odigrala jedan fenomenalan susret na svom terenu protiv Valensije u kom su slavili sa 2:0.
Kada je ovaj duel u pitanju, deluje nam da bi ovo mogao da bude jedan susret sa dosta golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78.

Valjadolid – Levante – 1 @ 2.47 u 1xbet

Poznato je da fudbaleri Valjadolida imaju samo jedan cilj u španskom prvenstvu, a to je naravno opstanak u društvu najboljih, i kako sada stvari stoje na odličnom su putu da to i ostvare. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli i imaju čak devet bodova viška u odnosu na prvu najugroženiju ekipu na tabeli, a to je u ovom trenutku Majorka.
U prošlom kolu su fudbaleri Valjadolida odigrali jedan sjajan duel na gostovanju kod Sevilje u kom su uspeli da osvoje bod, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1.
Što se tiče Levante, po starom dobrom običaju se ekipa iz Valensije nalazi na sredini tabele, preciznije na 12. mestu i sigurno je da su prebrinuli sve brige oko opstanka u ligi, a ukoliko vežu nekoliko pobeda možda bi mogli da se uključe i u borbu za plasman u Ligu Evrope, što bi bio ogroman uspeh.
U prošlom kolu je Levante odigrao jedan fantastičan meč na svom terenu u kom su bez većih problema savladali Betis, a rezultat je na kraju bio više nego ubedljivih 4:2.
Što se ovog duela tiče, mišljenja smo da će ipak domaćini doći do sva tri boda pošto je opšte poznato da Levante ne igra toliko dobro na strani. Predlažemo vam da odigrate 1 koji kladionica 1xbet plaća sa kvotom 2.47.

Eibar – Osasuna – 3+ @ 2.25 u Meridianbet

Utisak je da su fudbaleri Eibara zaigrali najbolje kada je to zapravo bilo najpotrebnije. Naime, ova simpatična ekipa je na poslednja četiri susreta bez poraza, a u tom periodu su dva puta remizirali i ostvarili dve pobede, a poslednji od ta dva trijumfa je Eibar ostvario u prošlom kolu i to na gostovanju kod Granade kada je bilo 1:2.
Ako bacimo pogled na tabelu vidimo da se Eibar trenutno nalazi na 15. mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe, pa nema nikakve sumnje da ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala.
U goste im dolazi Osasuna koja takođe igra sezonu iznad očekivanja pošto se posle 32-og odigranog kola nalaze na sredini tabele, preciznije na jedanaestom mestu, što je zaista sjajno. U poslednja dva kola je ova ekipa ostvarila dve vezane pobede, i to prvo protiv Alavesa u gostima, a potom i protiv Leganesa na svom terenu, nakon gola koji su postigli u poslednjim sekundama meča.
Deluje da će i jedni i drugi igrati rasterećeno na ovom susretu pošto su prebrinuli gotovo sve brige oko opstanka, pa bi ovde zaista mogli da očekujemo dosta golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.25.

Real Sosijedad – Espanjol – X2 @ 1.83 u Bet365

Neverovatno je koliko dobro su fudbaleri Real Sosijedada igrali do prekida šampionata, koji su završili na fantastičnom četvrtom mestu, ali sve to je palo u vodu nakon očajnih partija posle nastavka La Lige. Naime, ekipa sa “Anoete” se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli koje ruku na srce donosi plasman u Ligu Evrope, ali je evidentno da Sosijedad ima ogromne probleme u poslednje vreme. Naime, od kako je nastavljen šampionat ekipa sa “Anoete” nije uspela da zabeleži nijedan trijumf, a u prošlom kolu su doživeli novi poraz i to na gostovanju kod Hetafea, kada je bilo 2:1. Pre toga je ova ekipa poražena i na svom terenu od Selte.
Što se tiče Espanjola, kako sada stvari stoje, ovu ekipu ćemo nažalost naredne sezone gledati u Segundi, iako pre početka šampionata to apsolutno niko nije očekivao. Naime, ekipa iz Katalonije se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo 24 osvojena boda, što je čak za deset bodova manje u odnosu na ekipu koja se nalazi u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je Espanjol na svom terenu pružio jednu dobru partiju, ali to nije bilo dovoljno za Real Madrid, koji je ipak trijumfovao na tom susretu, koji je završen rezultatom 0:1.
Kada je ovaj duel u pitanju, mišljenja smo da je ovo poslednja prilika za Espanjol, je bi poraz možda značio i definitivnu selidbu u Segundu, pa vam zbog svega toga predlažemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Bet365 plaća sa kvotom 1.83.

Real Madrid – Hetafe – GG3+ @ 2.83 u Meridianbet

Poslednji meč 33. kola španske La Lige se igra u Madridu gde će fudbaleri Reala dočekati Hetafe. Izabranici Zinedina Zidana pružaju fantastične partije posle pauze zbog koronavirusa i do sada su na pet odigranih mečeva zabeležili isto toliko trijumfa, zbog čega se nalaze na prvom mestu na tabeli.
Naravno, ono što svakako treba napomenuti je da je sve navijače Reala obradovala vest da je Barselona u prošlom kolu kiksnula na gostovanju kod Selte, pa u ovom trenutku Madriđani imaju velika dva boda prednosti u odnosu na Katalonce, ali i bolji međusobni skor.
U prošlom kolu je Real slavio na teškom gostovanju kod Espanjola, a taj meč je završen rezultatom 0:1. Jedini strelac na tom susretu je bio Kazemiro, koji je iskoristio predivno dodavanje sjajnog Benzeme.
Što se tiče Hetafea, ekipa iz predgrađa Madrida i ove sezone igra fenomenalno a to nam svakako pokazuje tabela koja nam govori da se ova ekipa nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli uz samo dva boda manje u odnosu na četvrtoplasiranu Sevilju, pa je sigurno da bi Hetafe mogao da napadne i to četvrto mesto, koje im je prošle godine u bukvalno poslednjem kolu izmaklo.
U prošlom kolu je ekipa iz predgrađa Madrida odigrala jedan fantastičan meč na svom terenu u kom su savladali Real Sosijedad, koji im je između ostalog direktan konkurent u borbi za plasman u Ligu Evrope.
Kada je ovaj duel u pitanju, mišljenja smo da bi i jedni i drugi mogli do makar jednog gola, i da nas očekuje prava goleada, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.