Meridian i lige petice ti celog leta dupliraju bonuse i donose 10.000 dinara na poklon

Paklen vikend je iza nas, a kiša golova u poslednjem kolu nemačke Bundeslige došla je kao pravo kladioničarsko rashlađenje – 34 pogotka na samo devet mečeva potvrđuju da će nam jedna od najjačih liga na svetu nedostajati u nastavku.

Ipak, uzbuđenja na fudbalskim terenima širom Evrope neće manjkati jer ponuda ostaje itekako atraktivna i raznolika, a u kladionici Meridian očekuju te ubedljivo najveće kvote i brojne promocije.

Bonus na bonus je prilika koja se ne propušta – samo u Meridianu možeš da osvojiš povrat novca na bonus račun za sve tikete odigrane sa sedam i više parova na meridianbet.rs sajtu.

Sreda veče rezervisana je za utakmice u Premijer ligi, La Ligi I Seriji A. Posle dvoboja u FA Kupu, Čelsi i Lester nastavljaju bitku za Ligu šampiona, a sad im je ozbiljno zapretio i Vulverhempton koji ne odustaje od četvrte pozicije i vizu za odlazak na najjače evropsko takmičenje naredne sezone. Mala bodovna razlika čini mečeve ovih timova veoma zanimljivim, zato vam predlažemo da ih ne zaobilazite na tiketu.

Goleada na meču Fiorentina – Sasuolo mogla bi da upotpuni veče, a savršena kvota 2.10 na igru GG3+ ne ostavlja previše prostora za razmišljanje šta će se naći na tiketu.
U fokusu Primere večeras će biti duel Valencije i Atletika iz Bilbaa, oba tima bi pobeda uključila u trku za evrozonu, pa je opcija otvorena za svaki rezultat. Kvote su ozbiljno jake – “kec” plaća 2.45, dok se trijumf gostiju ceni na 3.25.

Sa tiketa ne treba izostaviti ni „taze započete“ Skandinavce, Švajcarce i Dance, a Meridianbet je spremio i specijalnu ponudu za sve igrače koji su napravili nalog na meridianbet.rs od početka godine. Naime, tvoja prva uplata ti sada donosi bonus i do 10.000 dinara, a ukoliko tvoj prvi tiket bude dobitan – Meridian te časti još jednim dobitkom.

16 Comments

  1. Mnogooo ooet bonusa dajete, Meridian.. Svaka vam cast, uvek pozelim kad ovo procitam biti novi igrac haha, ali dobro je i ovako, dosta dajete bonusa na depozit uvek svakako 😁

  2. Goleada na meču Fiorentina – Sasuolo mogla bi da upotpuni veče, a savršena kvota 2.10 na igru GG3+ ne ostavlja previše prostora za razmišljanje šta će se naći na tiketu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.