Tiket dana (sreda, 01.07.2020)

tiket dana

Još jedan dan sa odličnom ponudom. Možda su rezultati poslednjih dana malo neočekivani, ali tako je uvek u finišu sezone.

Arsenal – Norič – T12+ @ 1.52 u Meridianbet

Posle pobede u polufinalu FA Kupa protiv Šefild junajteda raspoloženje se u redovima ”tobdžija” znatno popravilo. To takmičenje je jedina šansa da podignu neki trofej, nakon dugo vremena, ali su među četiri najbolje ekipe i dve mančesterske i gradski rival Čelsi. Pošto je situacija u FA Kupu neizvesna, ostaje im da plasman u Evropu obezbede kroz Premijer ligu, gde se trenutno nalaze tek na desetoj poziciji. Ipak, od sedmoplasiranog Totenhema deli ih samo dva boda, pa bi dobrim rezultatima u finišu sezone došli do Lige Evrope, dok je plasman u Ligu šampiona, ipak, u domenu teorije. Norič se, po nama, polako oprašta od elite. Nisu ”kanarinci” bez šansi, ali je teško očekivati da pobegnu iz crvene zone sa rezultatima kakvi su u poslednje vreme. Norič je vezao tri poraza u ligi, i to bez postignutog gola, dok je za vikend ispao i iz FA Kupa, pošto ih je Mančester junajted savladao nakon produžetaka. Jesenas je u Noriču bilo uzbudljivo, meč je završen rezultatom 2:2, a sada očekujemo da Arsenal postigne bar dva gola. Za tip T12+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.52.

Hartberg – Volfsberger – 2 @ 1.55 u 1xbet

Gosti se još nadaju da mogu do drugog mesta i kvalifikacija za Ligu šampiona. Da nisu napravili nekoliko kikseva, sad bi ispunjenje tog cilja bilo sasvim realno, ali je zaostatak za, trenutno, drugoplasiranim Rapidom četiri boda, što nije malo u situaciji kada je ostalo da se odigra još samo dva kola. Međutim, ukoliko pobede Hartberg, a Rapid ne trijumfuje u duelu sa LASK-om, imaće šansu da u poslednjem koli, u direktnom duelu sa Rapidom, pobede i osvoje drugo mesto. Šansa, dakle, postoji, ali prvo treba skočiti pa reći hop, odnosno, treba prvo pobediti Hartberg. Domaćin nije previše zainteresovan, oni su plasmanom u plej of ispunili svoje ambicije, a kada su domaćini igraju jako slabo. Prosto je neverovatno da ovaj tim nije slavio na sedam uzastopnih mečeva na svom terenu, a imaju pet vezanih poraza u Hartbergu. Predvižamo i šesti, pa vam predlažemo dvojku. Za pobedu gostiju u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 1.55.

Malme – Đurgarden – 3+ @ 2.00 u Bet365

U derbiju petog kola švedske elitne lige, aktuelni šampion Đurgarden gostuje u Malmeu. Radi se o okršaju dve prvoplasirane ekipe iz prošlog prvenstva, a Đurgarden je do titule stigao zahvaljujući samo jednom bodu više od ekipe Malmea. Posle prva četiri kola nalaze se jedni do drugih na tabeli. Đurgarden je četvrti sa šest bodova, koliko ima i Malme, mesto niđe, ali samo za gol slabiju gol razliku. Pošto je Norčeping već odmakao na šest bodova prednosti, tim koji izgubi u ovom duelu imaće problem da se vrati u trku. Malme je u prošlom kolu osvojio bod u Solni protiv AIK-a, dok je Đurgarden ubedljivo pobedio Kalmar sa 5:0. Dueli ove dve ekipe uvek su bili ekstremno zanimljivi, ali nisu obilovali golovima. Čini nam se da je sada malo drugačije, obe ekipe igraju ultra ofanzivno i verujemo da će golova biti dosta. Zato je naš predlog igra 3+ za koju u kladionici Bet365 dobijate koeficijent 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 4.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.