Najava: La Liga, 34. kolo: Težak posao za Real, Barsa traži izlaz iz krize!

Španska Primera

Od petka su na programu mečevi 34. kola španske La Lige u kom nas očekuje pregršt zanimljivih duela. Ovoga puta izdvajamo duele između Bilbaa i Real Madrida kao i Viljareala i Barselone.

Atletiko Madrid – Majorka – 3+ @ 2.01 u Meridianbet

Zbog odličnih partija u poslednje vreme, izabranici Čola Simeonea se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što je bez ikakve sumnje primarni cilj Madriđana kada je ova sezona u pitanju.
U prošlom kolu su “jorgandžije” odigrale još jedan fantastičan meč i to pošto su na gostovanju kod Barselone remizirali (2:2) i na taj način praktično doneli titulu Realu, pošto teško da će izabranici Zinedina Zidana izgubiti četiri boda prednosti na samo nekoliko kola pre kraja španske La Lige.
Što se tiče Majorke, ova ekipa se prošle sezone posle baš dosta vremena vratila u najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali kako sada stvari stoje, vrlo lako bi moglo da se desi da se ovaj tim nakon samo jedne sezone provedene u La Ligi vrati u Segundu.
Naime, u ovom trenutku se Majorka nalazi na 18. mestu na tabeli koje nažalost naredne sezone vodi u drugu ligu, a trenutno imaju pet bodova manjka u odnosu na prvu bezbednu ekipu na tabeli, a to je u ovom trenutku Selta.
Ipak u prošlom kolu je Majorka na svom terenu deklasirala upravo Seltu, a taj meč je završen rezultatom 5:1, što je najubedljivija pobeda ovog tima u tekućem šampionatu. Deluje da bi ovo mogao da bude jedan meč sa dosta golova zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.01.

Selta – Betis – 1 @ 2.30 u 1xbet

Prvi meč subotnjeg programa se igra u Vigu gde će fudbaleri Selte dočekati Betis. Malo ko je očekivao da će fudbaleri Selte igrati ovoliko loše ove sezone. Naime, ekipa iz Viga se trenutno nalazi na 17. mestu na tabeli i ima pet bodova viška u odnosu na ekipu koja će naredne sezone igrati u Segundi. Ipak, u prošlom kolu je Selta nakon jedne serije dobrih rezultata doživela pravi debakl, pošto su na gostovanju kod Majorke poraženi sa 5:1, što je jedan od ubedljivijih poraza Selte ove sezone.
U goste im ovog puta dolazi Betis koji takođe igra ispod svog nivoa, a najbolji pokazatelj za to je i 13. mesto na tabeli, iako je poznato da je primarni cilj ove ekipe plasman u Ligu Evrope. U prošlom kolu je Betis odigrao još jedan katastrofalan meč pošto su na svom terenu poraženi od Viljareala, kada je bilo 0:2. I pre toga su Andalužani doživeli poraz pošto su na gostovanju kod Betisa poraženi sa 4:2, iako su većim delom tog gubili sa 4:0.
Ono što je i te kako veliki problem Betisa kada je ovaj šampionat u pitanju su gostovanja gde su Andalužani do sada ostvarili samo jedan jedini trijumf.
Kada je ovaj duel u pitanju, mišljenja smo da su domaćinu bodovi potrebniji od Betisa, pa vam zbog toga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica 1xbet plaća sa kvotom 2.30.

Valjadolid – Alaves – 3+ @ 2.84 u Meridianbet

Primarni cilj Valjadolida je i ovoga puta opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje na pravom su putu da to i ostvare. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli i trenutno imaju čak sedam bodova viška u odnosu na ekipu koja će naredne sezone igrati u Segundi. Zanimljivo je da je Valjadolid na tri poslednja susreta isto toliko puta odigrao nerešeno, a poslednji put se to desilo u prošlom kolu kada su na svom terenu odigrali meč bez golova protiv Levantea.
U goste im ovog puta dolazi Alaves koji je igrao fantastično prošle sezone, ali ove imaju baš dosta problema, što nam najbolje pokazuje i tabela koja nam govori da se Baskijci nalaze na 15. mestu na tabeli. Alaves igra jako loše u poslednje vreme, pošto su na četiri poslednja meča doživeli isto toliko poraza. U prošlom kolu su Baskijci poraženi na domaćem terenu od Granade, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Deluje da će i jedni i drugi u ovom susretu ići na sva tri boda što nam potencijalno može doneti dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.84.

Granada – Valensija – GG @ 1.90 u Bet365

Fudbaleri Granade igraju zaista sjajno ove sezone a najbolji pokazatelj za to je i trenutna pozicija na tabeli koja nam govori dase ova simpatična ekipa nalazi na devetom mestu. U prošlom kolu je Granada odigrala jedan poprilično dobar susret pošto su na gostovanju kod Alavesa slavili sa 0:2, i tako pretekli Valensiju na tabeli, koja im između ostalog i dolazi u ovom kolu. Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je Granada odigrala šesnaest mečeva na kojima su ostvarili čak devet trijumfa, dva remija i pet poraza.
Što se tiče Valensije, mora se priznati da smo od “slepih miševa” očekivali dosta više ove sezone. Naime, ekipa sa “Mestalje” se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli koliko ima i Granada, koja se nalazi poziciju iznad, a kod koje gostuju u ovom kolu. U prošlom kolu je Valensjia doživela novi poraz i to na svom terenu od Bilbaa, a taj meč je završen rezultatom 2:0. Bio je to treći vezani poraz za “slepe miševe” i treći uzastopni susret na kom nisu uspeli da postignu gol, što nam dovoljno govori o tome koliko loše Valensija igra u poslednje vreme.
Kada je ovaj duel u pitanju treba reći da je izuzetno teško prognozirati ovaj duel, ali vam savetujemo da probate sa golovima, kojih bi i te kako trebalo da bude na ovom susretu, a mišljenja smo da će obe ekipe postići makar po jedan, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Bet365 plaća sa kvotom 1.90.

Atletik Bilbao – Real Madrid – G2+ @ 1.64 u Meridianbet

Jedan od najzanimljivijih duela ovog 34. kola se igra u Baskiji gde će domaći Atletik Bilbao na svom terenu dočekati Real Madrid. Baskijci su igrali jako loše sve do pauze zbog koronavirusa ali su u nastavku šampionata zaigrali fantastično što nam najbolje potvrđuje i samo jedan poraz u prvih šest kola, što je svakako veliki uspeh. Zapravo, jedini neuspeh je Bilbao doživeo na gostovanju kod Barselone kada je bilo 1:0, a i to nije sigurno previše teško palo svim navijačima ove ekipe, pošto Real igra fantastično u poslednje vreme.
U prošlom kolu je Bilbao odigrao novi fenomenalan susret i to na gostovanju kod Valensije, kada su Baskijci slavili sa 0:2.
U goste im ovog puta dolazi Real Madrid koji je na pravom putu da dođe do titule šampiona Španije. Naime, izabranici Zinedina Zidana se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli španske La Lige uz čak četiri boda viška u odnosu na drugiplasiranu Barselonu, što bi mogla da bude i nenadoknadiva razlika do kraja šampionata. Ono što takođe treba reći je i podatak da Madriđani imaju dosta lakši raspored u odnosu na Barsu, pa deluje da će Real posle dve godine ponovo doći do titule šampiona Španije.
U prošlom kolu su Madriđani imali dosta težak posao na svom terenu pošto im je u goste došao sjajni Hetafe, ali su na sreću nekako došli do bodova i to posle gola koji je postigao Serhio Ramos i to iz penala. Mišljenja smo da će na ovom susretu izabranici Zinedina Zidana uspeti da postignu makar dva gola zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.

Espanjol – Leganes – 1 @ 2.88 u 1xbet

Malo ko je mogao da pretpostavi da će fudbaleri Espanjola igrati ovoliko loše ove sezone. Kako sada stvari stoje deluje zaista da bi ovu ekipu mogli da gledamo naredne sezone u Segundi. Naime, ekipa iz Katalonije se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli i ima čak deset bodova viška u odnosu na poslednju bezbednu ekipu, pa zaista deluje da klub sa velikom tradicijom nema više šta da traži u španskom prvenstvu, obzirom da je do kraja šampionata ostalo samo još pet kola, a Espanjol nema prava na kiks.
Što se tiče Leganesa, i ovaj tim igra ktastrofalno ove sezone što svakako potvrđuje i tabela koja nam govori da se ova ekipa trenutno nalazi na pretposlednjem mestu uz samo bod viška u odnosu na poslednjeplasirani Espanjol koji im je između ostalog i domaćin u ovom kolu.
U prošlom kolu je Leganes odigrao jedan izuzetno loš meč na svom terenu pošto su ubedljivo poražni od Sevilje, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Kada je ovaj meč u pitanju, treba reći da je ovo poslednja nada za domaćina da izbegne najcrnji scenario, zbog čega vam toplo preporućujemo da odigrate 1 koji kladionica 1xbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.88.

Osasuna – Hetafe – 3+ @ 2.77 u Meridianbet

Osasuna se prošle godine posle baš dosta vremena vratila u najkvalitetniji rang španskog fudbala, i sigurno je da svi navijači ove ekipe mogu da budu i više nego zadovoljni sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju u ovom šampionatu. Naime, ekipa iz Pamplone se trenutno nalazi na sjajnom jedanaestom mestu na tabeli a u poslednje vreme pružaju fantastićne partije, pa su tako na tri poslednja kola zabeležili isto toliko trijumfa. U prošlom kolu je Osasuna odigrala još jedan fantastičan meč i to pošto su bez većih problema slavili na gostovanju kod Eibara, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Što se tiče Hetafea, sigurno je da dobre partije ekipe iz predgrađa Madrida više nisu nikakva slučajnost, a setimo se samo prošle sezone kada se Hetafe do bukvalno poslednjeg kola borio za plasman u Ligu šampiona. U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope, što je svakako ponovo primarni cilj ovog tima. U prošlom kolu je Hetafe pružio izuzetno dobar otpor Realu, ali su ipak Madriđani golom iz penala u poslednjih desetak minuta utakmice došli do veoma važne pobede.
I jedna i druga ekipa će bez ikakve sumnje ići na trijumf u ovom susretu što nam može doneti dosta golova, zbog čega vam i predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.77.

Viljareal – Barselona – 2 @ 1.70 u Bet365

Još jedan i te kako interesantan duel koji bi mogao da nam donese mnoge odgovore se igra na “El Madrigalu” gde će fudbaleri Viljareala dočekati Barselonu. “Žuta podmornica” igra neverovatno dobar fudbal nakon nastavka šampionata što nam najbolje pokazuje i trenutno peto mesto na tabeli na kom se ova ekipa nalazi, a koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope. Ipak, deluje da se Viljareal može ozbiljnije umešati i u borbu za plasman u Ligu šampionata, pošto trenutno imaju samo tri boda manje od četvrtoplasirane Sevilje, koja ima nešto teži raspored do kraja prvenstva.
U prošlom kolu je ekipa sa “El Madrigala” odigrala još jedan sjajan susret pošto su bez većih problema slavili na gostovanju kod Betisa, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Što se tiče Barselone nema nikakve sumnje da se izbranici Kikea Setjena nalaze u velikoj rezultatskoj krizi pošto na poslednja dva meča nisu uspeli da ostvare pobedu, zbog čega se Real odmakao, i trenutno ima četiri boda viška u odnosu na Katalonce. U prošlom kolu je Barsa samo remizirala na svom terenu protiv Atletika u jednom sjajnom susretu, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Iako Viljareal igra fenomenalno u poslednje vreme treba istaći da bi poraz Barse verovatno doneo i titulu ljutom rivalu iz Madrida, pa smo mišljenja da će Katalonci doći do trijumfa na i te kako vrućem gostovanju, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Bet365 plaća sa kvotom 1.70.

Levante – Sosijedad – 2 @ 2.48 u 1xbet

Fudbaleri Levantea se po starom dobrom običaju nalaze na sredini tabele, a ono što je svakako najbitnije je da ćemo ekipu iz Valensije i naredne sezone gledati u društvu najboljih. Trenutno Levante zauzima 12. poziciju na tabeli a u prošlom kolu su remizirali na gostovanju kod Valjadolida u jednom duelu u kom nije bilo golova, ali ni previše šansi. Pre toga je ova ekipa odigrala fantastičan meč na svom terenu u kom su bez većih problema savldali Betis, a taj meč je završen rezultatom 4:2.
Što se tiče Sosijedada treba biti realan pa priznati da ekipa sa “Anoete” igra jako loše nakon nastavka šampionata. Naime, Sosijedad se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, dok su pre prekida šampionata bili na četvrtoj poziciji koja donosi plasman u Ligu šampiona. Ipak, u prošlom kolu je ova ekipa ostvarila svoju prvu pobedu posle nastavka šampionata, a to se desilo na domaćem terenu protiv Espanjola, kada je bilo 2:1.
Zanimljivo je da su gosti prvi došli do vođstva na tom suretu ali je onda Sosijedad odigra fantastično u drugom poluvremenu i potpuno zasluženo stigao do preokreta i pobede.
Što se ovog duela tiče, deluje da su gostima i te kako potrebniji bodovi jer bi se novim trijumfom ozbiljno uključili u borbu za mesto koje vodi u Ligu Evrope, zbog čega vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladonica 1xbet plaća sa sjajnom kvotom 2.48.

Sevilja – Eibar – 1 @ 1.50 u Meridianbet

Poslednji meč 34. kola španske La Lige se igra u Andaluziji gde će fudbaleri Sevilje dočekati Eibar. Uprava kluba iz Andaluzije je svojim fudbalerima pred početak šampionata predočila samo jedan cilj, a to je naravno plasman u Ligu šampionata. Kako sada stvari stoje, deluje da su Andalužani na pravom putu da dođu do plasmana u najkvalitetnije evropsko kluspko takmičenje. Naime, Sevilja se u ovom trenutku nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona. U prošlom kolu su izabranii trenera Lopategija ostvarila jedan i te kako važan trijumf na strani i to protiv Leganesa kada je bilo više nego ubedljivih 0:3.
U goste četvrtoplasiranoj ekipi na tabeli dolazi Eibar koji ne igra onako kako smo navikli ove sezone, ali kako sada stvari stoje deluje da ćemo ovu ekipu i naredne godine gledati u La Ligi. U ovom trenutku se Eibar nalazi na 16. mestu na tabeli i ima čak šest bodova viška u odosno na tim koji se trenutno nalazi u opasnoj zoni. U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Osasune, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Što se ovog sursreta tiče, deluje da su domaćini apsolutni favoriti zbog čega vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.