Tip dana: Lacio – Milan: Veliki ispit za Lacijale!

U subotu nas očekuju tri izuzetno zanimljiva susreta u okviru 30. kola italijanske Serije A, a svakako će najinteresantnije biti na “Olimpiku” gde će fudbaleri Lacija dočekati Milan.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Lacio: Mogu li Lacijali do Skudeta?

Generalno, fudbaleri Lacija igraju izuzetno dobro ove sezone, a to nam bez sumnje potvrđuje i plasman na drugo mesto na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Juventus.
U jednom trenutku su izabranici Simonea Inzagija imali samo bod manjka u odnosu na “staru damu” i kada su svi očekivali veliku borbu između ove dve ekipe za Skudeto, Lacio se okliznuo već na prvoj prepreci i to pošto su doživeli poraz na gostovanju kod Atalante, kada je bilo 3:2, u jednom fenomenalnom susretu u kom su Rimljani vodili sa 0:2, ali na kraju ipak ostali bez bodova.
U prošlom kolu je Lacio uz dosta muke slavio na gostovanju kod Torina kada je bilo 1:2, i to takođe posle preokreta, a preokret je ova ekipa napravila i kolo pre toga kada su na svom Olimpiku gubili sa 0:1 od Fiorentine, ali na kraju ipak došli do bodova, uz jedan krajnje diskutabilan penal.
Ono što može da predstavlja veliki plus Lacija u odnosu na Juventus je činjenica da su fokusirani isključivo na Seriju A, pošto su odavno eliminisani iz Liga Evrope, ali i italijanskog Kupa.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu treba istaći da Lacio pruža fantastične partije i to pošto su na petnaest odigranih mečeva ostvarili čak dvanaest trijumfa i samo tri remiija.
Ipak, ono što svakako treba napomenuti je da Lacio u ovom meču neće moći da računa na Ćira Imobilea koji ima parne žute kartone, što bi potencijalno moglo da predstavlja veliki problem za Rimljane.

Milan: Još jedna sezona za zaborav!

Mora se pre svega priznati da smo od Milana očekivali dosta više ove sezone, a kako sada stvari stoje veliko je pitanje da li će “rosoneri” uspeti da dođu do plasmana i u Ligu Evrope, a kamoli Ligu šampiona, što je svakako bio primarni cilj za ovu sezonu.
Naime, u ovom trenutku se “rosoneri” nalaze na sedmom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na šestoplasirani Napoli.
U prošlom kolu su izabranici Stefana Piolija odigrali jedan poprilično loš meč na gostovanju kod SPAL-a u kom su u poslednjim trenucima utakmice uspeli da dođu do jednog boda, iako su većim delom tog susreta imali igrača više na terenu.
Ipak, pre toga je Milan odigrao nekoliko fenomenalnih mečeva i to prvo na gostovanju kod Lećea kada je bilo 1:4. Bila je to sedma pobeda za “rosonere” na gostovanjima koji ove sezone igraju dosta bolje van svog terena. Nakon toga je milanski gigant slavio i na svom “San Siru” protiv Rome u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 2:0, što je bila jedna od najboljih partija Milana u poslednje vreme.
Ono što svakako treba napomenuti je podatak da su fudbaleri Milana pružili dosta dobar otpor Juventusu u oba meča polufinala italijanskog Kupa ali su na kraju ipak eliminisani.
Inače, Milan nema previše problema sa odsustvom fudbalera, osim što u timu neće biti Kastiljeha, koji igra izuzetno dobro u poslednje vreme.
U poslednjem međusobnom meču između ove dve ekipe je slavio Lacio, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Lacija igrati ovoliko dobro ove sezone. Sa druge strane, deluje da je ovo još jedna košmarna sezona za “rosonere” koji će po svemu sudeći ponovo ostati bez plasmana u Ligu šampiona, a moguće ćak i bez Liga Evrope. Izabranici Simonea Inzagija moraju da idu na pobedu u ovom susretu kako bi ostali u trci za titulu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.40. Ako se osvrnemo na tradiciju, uglavnom na mečevima između ove dve ekipe nema previše golova, ali smo mišljenja da će ih ovoga puta ipak biti, pošto Lacio igra ultra ofanzivni fudbal ove sezone, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.97. Za kraj vam savetujemo da probate sa kombinacijom ovih igara i da odigrate igru 1&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 3.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.