PES 2020 Top Liga – Virtuelni fudbal i bonus za maksimalno uživanje

Uzbuđenje, adrenalin, zabava – zagarantovani su, kao kad se navija na stadionu! Meridian pruža izuzetne uslove za takmičenje u klađenju na popularnu fudbalsku simulaciju PES. Svi zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svetu upoznati su sa tim šta znači Pro Evolution Soccer (PES).

PES 2020 Top Liga okuplja vrhunske fudbalere i najbolje evropske fudbalske klubove i reprezentacije. U ovoj ligi su samo top klubovi: Barselona, Mančester Junajted, Bajern, Inter, Atletiko Madrid i mnogi drugi. Ukupno šesnaest parova svakoga dana i isto toliko mečeva. Najbolji igrači u okršaju za gol – ima li nečeg uzbudljivijeg! Oni koji obožavaju klađenje, u Meridianu se mogu uživo kladiti, na omiljeni klub ili reprezentaciju. Neizvesnost povodom dobitka ne traje dugo – samo 12 minuta, koliko i jedna virtuelna utakmica.

Meridian vam pruža najbolje uslove za klađenje: najviše kvote, konačne ishode, duple šanse i live klađenje. U slučaju nerešene utakmice, nudimo odabir zero hendikepa ili draw no bet opklade. Ovim, azijskim hendikepom, igrač osigurava prolaznost svog tiketa za slučaj da ne pobedi klub na koji se kladio. Ukoliko rezultat zaista bude nerešen, kladioničaru se vraća ulog – kao da nije ni položio opkladu.
Uz sve navedeno, Meridian ima najveću ponudu sportova, liga i klubova za klađenje.
Ovo je fenomenalna prilika za dobru zabavu i brzu zaradu, zar ne?

25 Comments

  1. Adrenalin je do poslednjeg minuta u LES-u na 1000… stvarno svaka cast Meridianu sto se dosetio da ubaci PES u svoju svakodnevnu ponudu

  2. Ovo je odlično, brza igra, brzo dobijes i tjt 😁 Nekad je naporno cekati dugo bas utakmicu, iako sada nema vec potrebe za time, uvek u Meridianu ima sta da se igra! 😁

  3. Odlicna ponuda na PES-u, sto je najjace sada mi zanimljivije da gledam PES nego realne utakmice. Igram samo golove i vise pogadjam nego na realnim utakmicama. A prvo mi delovalo da je glupost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.