Tiket dana (petak, 03.07.2020)

tiket dana

Čim je završeno jedno, počinje drugo kladioničarsko kolo. Ponuda je i dalje odlična, a na repertoaru su različite lige. Za svakog ima ponešto.

Piza – Ćitadela – 2 @ 2.50 u 1xbet

Ubrzano se igra i prvenstvo italijanske Serije B. Ostalo je još sedam kola u regularnom toku šampionata, a onda sledi i plej of. Od prošlog kola je jasno da je Benevento novi prvoligaš, a sada se traži još jedna ekipa koja će izboriti direktan ulazak. Mnogo je pretendenata na tu drugu poziciju, a jedan od najozbiljnijih je ekipa Ćitadele. Ovaj tim je u seriji sjajnih rezultata i trenutno je na deobi drugog mesta sa Krotoneom. Od nastavka sezone ovaj tim je dobio sve tri utakmice i to identičnim rezultatom 2:0. Dva puta su slavili na strani, protiv Livorna i Frozinonena, a na svom terenu su u prethodnom kolu pobedili Peruđu. Igra dobro i Piza, oni su u prethodnom kolu napravili iznenađenje i slavili na teškom gostovanju kod Specije, pre toga su pobedili Peskaru i remizirali sa Salernitanom. Piza je sada na devetom mestu, prvom ispod zone plej ofa. Treba reći da Ćitadela igra fantastično na strani, ovaj tim je dobio prethodnih pet utakmica kao gost, a na sedam uzastopnih uzeli su 19 bodova. Očekujemo da takvu igru ponove i u Pizi i donesu kući još tri boda. Naš predlog je dvojka, a koeficijent za nju u kladionici 1xbet iznosi 2.50.

Vaduz – Grashopers – GG3+ @ 1.88 u Meridianbet

Ovo je najznačajnija utakmica u švajcarskoj drugoj ligi do kraja prvenstva. Radi se o sudaru dve ekipe koje pretenduju na osvajanje drugog mesta i plasman u baraž za popunu elitnog ranga. Prvo mesto, bez svake sumnje, pripašće Lozani, koja će izboriti direktan ulazak u Prvu ligu, dok će ove dve ekipe, uz eventualno Krins, između sebe rešiti pitanje drugoplasiranog tima. Obe ekipe su u dorboj formi, ekipa iz glavnog grada Lihtenštajna nije poražena u 2020. godini, a od nastavka sezone imaju dve pobede i dva remija. Upravo zbog te dve nerešene igre GRashopers ih je pretekao, pošto su ”skakavci” dobili tri meča, a jednom remizirali. U prethodnom kolu Vaduz je igrao 2:2 u Šafhauzenu, dok je Grashopers bio ubedljiv protiv Vila u Cirihu. U ovom prvenstvu ove dve ekipe sastale su se već tri puta, prva dva meča završena su 2:2 i 3:3, a poslednji okršaj, odigran poslednjeg dana januara, dobio je Vaduz u Cirihu sa 2:1. Dakle, golova je uvek bilo dosta, pa će tako biti i sada. Naš predlog je igra gol-gol uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 4.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.