Tip dana: Atletiko Madrid – Majorka: “Jorgandžije” blistaju u nastavku šampionata!

Već od petka su na programu mečevi 34. kola španske La Lige a premijerni duel ovog kola se igra na “Vanda Metropolitanu” gde će fudbaleri Atletiko Madrida dočekati Majorku.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22 časa.

Atletiko Madrid: Fantastične partije u poslednje vreme!

Iako su Madriđani imali dosta problema u prvom delu sezone, deluje da su izabranici Čola Simeonea one prave partije počeli da pružaju tek nakon ogromne pauze zbog koronavirusa.
Naime, od kako se španski šampionat nastavio, Atletiko ne zna za poraz iako im raspored nimalo nije išao na ruku.
Zbog odličnih partija u poslednje vreme, izabranici Čola Simeonea se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što je bez ikakve sumnje primarni cilj Madriđana kada je ova sezona u pitanju.
U prošlom kolu su “jorgandžije” odigrale još jedan fantastičan meč i to pošto su na gostovanju kod Barselone remizirali (2:2) i na taj način praktično doneli titulu Realu, pošto teško da će izabranici Zinedina Zidana izgubiti četiri boda prednosti na samo nekoliko kola pre kraja španske La Lige.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Atletiko odigrao šesnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili deset trijumfa, pet remija i jedan poraz, a daleko veći problem Atletika su gostovanja, pošto su ove sezone ostvarili samo pet pobeda van svog terena, čak devet remija i tri poraza.

Majorka: Može li ova ekipa do opstanka u ligi?

Što se tiče Majorke, ova ekipa se prošle sezone posle baš dosta vremena vratila u najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali kako sada stvari stoje, vrlo lako bi moglo da se desi da se ovaj tim nakon samo jedne sezone provedene u La Ligi vrati u Segundu.
Naime, u ovom trenutku se Majorka nalazi na 18. mestu na tabeli koje nažalost naredne sezone vodi u drugu ligu, a trenutno imaju pet bodova manjka u odnosu na prvu bezbednu ekipu na tabeli, a to je u ovom trenutku Selta.
Kada smo već kod ekipe iz Viga treba napomenuti da je upravo njih Majorka savladala u prošlom kolu i to u verovatnom najboljem meču ove ekipe na svom terenu, pošto je na kraju rezultat bio 5:1.
Nažalost, bila je to tek osam pobeda Majorke u ovoj sezoni, a ukupno sedma na svom terenu, što znači da je ova ekipa zabeležila samo jedan trijumf na gostovanju i onda ne treba da čudi ovakav plasman na tabeli.
Inače, u prvom delu sezone je Majorka na svom terenu poražena od Atletika, kada je bilo 0:2, ali ono što treba istaći je da Atletiko Madrid nije znao pre toga za trijumf nad Majorkom na četiri vezana susreta.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri Atletika veliki favoriti na ovom susretu. Ipak, mišljenja smo da će Majorka igrati hrabro na ovom meču, pošto nemaju šta da izgube, a to može dovesti i do golova, i to na obe strane. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.77. Iz potpuno istog razloga vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.01.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.