Najstariji derbi u Italiji donosi ti vrtoglavi bonus

Fudbal na “Čizmi” je ponovo u punom jeku. Iako su Lacijali kiksirali protiv Atalante, trka za titulu je i dalje ultra uzbudljivija, mada je Juve i dalje bliži Skudetu. Bilo kako bilo, nijedan tim više nema pravo na “kiks”, pa će svaki meč sa sobom nositi veliki značaj.

Zato je i današnji “derbi dela Mole” u centru pažnje svih ljubitelja kvalitetnog fudbala, i to ne samo u Italiji. Za derbi meč između Juventusa i Torina Meridian kladionica spremila je specijalnu ponudu sa preko 800 kvota za klađenje, a nudi ti i 10.000 razloga da uplatiš prvi depozit na svoj nalog jer te čeka 100% iznosa od prve uplate!

Šta treba očekivati od velikog gradskog derbija u Torinu? Sukob ljutih rivala uvek je tema broj jedan u Italiji, a očekuje se da će Bikovi danas opasno prkositi Staroj dami sa željom da joj otežaju osvajanje nove titule.

Iako je razlika u kvalitetu evidentna, ne treba olako otpisivati Torino. Poslednji put gosti su slavili u aprilu 2015. godine i možda je pravo vreme da se prekine post od 11 duela bez pobede.

Iznenađenje na Torino Meridian kladionica procenjuje sa kvotom 10, dok je pobeda na domaćina realan ishod i plaća kvotu 1.33. Možete pokušati i sa kombinacijom konačnog ishoda i golova. Igra 1&3+ daje sasvim solidnu kvotu – 1.97.

Šta god da odlučite, nećete pogrešiti jer sa Meridianom ste uvek na dobitku. Kako temperatura svakog dana raste sve više, rastu i bonusi u Meridianu, a od sada te čeka i “povrat novca” na bonus račun za sve tikete odigrane na sajtu sa sedam i više parova!

Ali, ni to nije sve – napravi nalog na meridianbet.rs i uplati svoj prvi tiket. U slučaju da bude dobitan – Meridian te časti još jednim dobitkom!

20 Comments

  1. Ronaldo i Buffon lepo rekorde oborili 😁 Svaka cast Ronaldu, jedini igrac koji je u tri lige, Seria A, PL i La Liga da 25+golova u sezoni. Svaka cast i Juventusu na titulu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.