Tiket dana (subota, 04.07.2020)

tiket dana

Ove subote ne igraju više Nemci u Bundesligi i Cvajti, ali je ponuda i bez njih odlična. Finiš je prvenstva u većini liga, pa treba biti oprezan u izboru.

Mančester junajted – Bornmut – 1/1 @ 1.61 u Bet365

Ne piše se dobro ”tređnjicama” na ”Old Trafordu”. Bornmut je u užasnoj seriji rezultata, što se vidi i po položaju na tabeli. Tim koji nije imao problema oko opstanka od trenutka kada je postao deo elite, ove sezone m-će biti presrećan ako izbegne najgore. Na poslednjih sedam utakmica izgubili su šest puta, a jednom su remizirali. Iza njih je niz od šetiri poraza, a od povratka na teren, izgubili su sva tri puta, a postigli samo jedan gol i to u prošlom kolu u sudijskoj nadoknadi, kada je Njukasl već vodio sa 4:0. Na drugoj strani JUnajted je u formi, ”crveni đavoli” su uzeli sedam bodova iz tri utakmice, a uspeli su da se plasiraju i u polufinale FA Kupa. Sada su potpuno u igri za osvajanje četvrtog mesta, ali će morati da izbegnu potencijalne mine u preostalom delu prvenstva. Nikakve šanse Bornmut nema u Mančesteru, a pošto je kvota za jedinicu izuzetno niska, poboljšaćemo je prelazom 1/1. Za ovaj tip u kladionici Bet365 dobija se koeficijent 1.61.

Duizburg – Unterhašing – 1 @ 1.64 u Meridianbet

Na programu je poslednje kolo u nemačkoj trećoj ligi. Mnogo toga je poznato posle prethodnog kola, ali je ostalo da se reši još nekoliko dilema. Jedna od njih je koje će dve ekipe direktno u Cvajtu, a koja će morati da igra baraž meč sa Nirnbergom. Na čelu tabele je drugi tim minhenskog Bajerna, a ta ekipa ne može da postane drugoligaš zbog pravila u ovoj zemlji o dve lige razmaka između prve i mlade ekipe nekog kluba. Zato plasman u Cvajtu pikiraju Braunšvajg i Vircburger, koji su drugi i treći, dok će se za četvrto mesto boriti Ingolštat, Duizburg, Hanza i Minhen. Pošto je bilo mnogo iznenađenja u prethodnim kolima, nije iskulkučeno da ih bude i u poslednjem, pa da dve ekipe koje svi već vide u višem rangu, ne ispune očekivanja. Duizburg je igrao nerešeno u prošlom kolu kod minhenskih ”lavova” 2:2 i propustio veliku priliku da sada bude četvrti, pošto je vodio do 93. minuta. Jako su loše igrali u poslednje vreme, pa su u prethodnih šest kola pet puta remizirali, a jednom izgubili. Sad moraju da pobede nezainteresovani Unterhašing i nadaju se kiksu Ingolštata. Da li će do njega doći, ostaje da vidimo. Uglavnom, upišite jedinicu, a kvota je 1.64 u kladionici Meridianbet.

Selta – Betis – 1 @ 2.27 u 1xbet

Klub iz Viga ima lepu priliku da pobedom napravi distancu od ekipa koje su ispod crte. Selta je tik iznad crvene zone, ali imaju pet bodova više od Majorke, koja je odmah ispod njih. Bila bi situacija još bolja za Seltu da nisu doživeli ubedljiv poraz na Balearima u prethodnom kolu i to baš posle remija sa Barselonom. Majorka je pobedila Seltu sa 5:1 i ostavila dozu strepnje kod navijača ovog tima. Betis je u lošoj formi, ali ima tri boda više od svog sadašnjeg rivala i utoliko je u lagodnijoj poziciji. U prethodna dva kola ekipa iz Sevilje je prvo izgubila od Levantea 4:2, a onda i na svom ”Benito Viljamarinu” od Viljareala sa 2:0. Samo su jednom pobedili u prethodnih šest kola pa nije čudo da su u donjem delu tabele. Jesenas je Betis slavio protiv Selte na svom terenu, bilo je 2:1, a sada očekujemo da ekipa iz Viga pobedi pošto su joj bodovi mnogo značajniji. Predlažemo vam jedinicu, a koeficijent za nju u kladionici 1xbet iznosi 2.27.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Bet365 iznosi 5.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.