Fudbal ti ove nedelje donosi nikad veći bonus

Kada ima fudbala, ima svega! Bogata sportska ponuda savršeni je mamac za nedeljni tiket, a brojne promocije Meridian kladionice pružaju ti priliku za odličnu zaradu.

Pored standardno najjačih i najatraktivnijih liga, na današnjem repertoaru je jedna od omiljenih “jutarnjih liga” – stari dobri Japanci, koji su posle duže pauze juče zvanično nastavili sezonu. Počeli su Norvežani I Šveđani, igraju i Danci, Turci.

Sve je spremno za dobitan tiket, a kladionica Meridian sada ti daje jedinstvenu šansu za neverovatan bonus i to do 10.000 dinara! Dovoljno je samo da uplatiš prvi depozit i bonus te čeka.
Puno je poslastica na današnjem program, najinteresantniji su dueli Napoli – Roma, Atletik Bilbao – Real Madrid, Panatinaikos – Olimpijakos, ali I Viljareal – Barselona. Zato je bonus na bonus prilika koja se ne odbija – od sada te u Meridianu čeka “povrat novca” na bonus račun za sve tikete odigrane na sajtu sa sedam i više parova!

Barselona i Real Madrid vode veliku bitku za titulu, deli ih samo bod i ne treba očekivati ništa drugo osim ubedljivih i sigurnih pobeda. Kvote potvrđuju favorite, na “kraljevski klub” dvojka je 1.65, a na “blaugranu” 1.70.
Provedi nezaboravno leto u Meridianu uz bonuse i najbolju sportsku ponudu – napravi nalog na meridianbet.rs, uplati depozit i odigraj tiket jer ukoliko bude dobitan očekuje te dupli dobitak!

26 Comments

  1. Odlicni bonusi, kvote sve sve 😁 Na kraju dana cekao jos samo Barcu 4+, ali cak 5 golova doslo tako da ce se sutra lepo unovciti, isplatiti tiketi 😁😁

  2. Sve je spremno za dobitan tiket, a kladionica Meridian sada ti daje jedinstvenu šansu za neverovatan bonus i to do 10.000 dinara! Dovoljno je samo da uplatiš prvi depozit i bonus te čeka.

  3. Bogata sportska ponuda savršeni je mamac za nedeljni tiket, a brojne promocije Meridian kladionice pružaju ti priliku za odličnu zaradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.