Tip dana: Viljareal – Barselona: “Žuta podmornica” melje sve pred sobom, može li Barsa do važnog trijumfa na strani?

U nedelju je na programu nekoliko veoma zanimljivih mečeva u okviru 34. kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Viljareala i Barselone.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22 časa.

Viljareal: Fantastične partije u poslednje vreme!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Viljareala pružati ovoliko dobre partije ove sezone. Posebno tu mislimo na formu posle pauze zbog pandemije koronavirusa, kada je ova ekipa počela sa zaista izvanrednim partijama.
Naime, “žuta podmornica” se trenutno nalazi na fantastičnom petom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope, što i jeste primarni cilj za ekipu sa “El Madrigala”. Ipak, ono što treba napomenuti je da “žuta podmornica” ima samo tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Sevilju, pa nema nikakve sumnje da će Viljareal do kraja šampionata napasti i to četvrto mesto, što bi bio zaista ogroman uspeh.
U prošlom kolu je Viljareal odigrao još jedan fantastičan meč pošto su na gostovanju kod Betisa slavili sa 0:2. I pre tog meča je ova ekipa odigrala jdan sjajan susret pošto su na svom terenu u jednom od derbija kola savladali bez većih problema, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Ovoga puta Viljarealu u goste dolazi Barselona kojoj su bodovi preko potrebni, pa nema sumnje da nas očekuje jedan i te kako interesantan meč.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Viljareal na svom terenu odigrao šesnaest mečeva na kojima su ostvarili osam trijumfa, pet remija i tri poraza.
Poslednji međusobni meč između Viljareala i Barselone završen je pobedom Barse od 2:1, dok je pre toga na “El Madrigalu” odigran jedan fenomenalan susret koji je završen rezultatom 4:4.

Barselona: Može li Barsa do trijumfa na teškom gostovanju?

Kada se sve sabere i oduzme, mora se priznati da smo od Barse očekivali dosta više ove sezone.
Naime, od samog starta španskog šampionata je bilo jasno da ovo nije ona Barselona od prethodnih nekoliko sezona, koja je uglavnom bez većih problema dolazila do šampionske titule, koju su već u ovim kolima polako ali sigurno overavali. To je uostalom bio slučaj i prošle godine, kada je Ernesto Valverde bez većih problema odbranio šampionski pehar.
Nažalost, ovoga puta je situacija drugačija pa se Katalonci nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Real Madrid.
U prošlom kolu je Barselona remizirala na svom terenu protiv Atletiko Madrida, a taj meč je završen rezultatom 2:2. Ni pre toga se izabranici Kikea Setjena nisu proslavili pošto su na gostovanju kod Selte odigrali 2:2. Sve to je dovelo do toga da je Real pobegao na velikih četiri boda prednosti, što je možda i ne nenadoknadiva prednost, pošto valja napomenuti da Real ima i bolji međusobni skoro, pošto su slavili na Bernabeu kada je bilo 2:0, dok su na Nou Kampu ove ekipe podelile bodove.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada su Katalonci odigrali šesnaest mečeva van svog terena na kojima se baš i nisu proslavili pošto su ostvarili šest trijumfa, pet remija i pet poraza.

Naš predlog

Viljareal igra fantastično u poslednje vreme i sada već ni plasman u Ligu šampiona nije daleko. Sa druge strane, Barseloni ne “cvetaju ruže” i po svemu sudeći neće uspeti da dođu do naslova prvaka pošto Real u ovom trenutku ima čak četiri boda prednosti. Kada je ovaj meč u pitanju najrealnije je da će i jedni i drugi postići makar po jedan gol zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60. Iako “žuta podmornica” igra dosta bolje u poslednje vreme, prednost u ovom susretu ipak dajemo gostima koji bi eventualnim porazom i definitivno izgubili sve šanse za šampionsku titulu, pa vam zbog svega toga preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.