Tiket dana (nedelja, 05.07.2020)

tiket dana

Još jedan dan sa bogatom ponudom je pred nama. Iskoristite ga za dobitak u kladionici. Ovo je naš predlog tiketa.

Liverpul – Aston Vila – 1/1 @ 1.94 u Meridianbet

Blamažu je doživeo novi šampion Engleske na gostovanju kod Sitija. Sada već bivši prvak slavio je sa čak 4:0, što je bacilo senku na fantastičnu sezonu ”redsa”, koji su, samo nekoliko dana ranije, proslavili titulu čekaju tri decenije. Da se nije dogodilo, to što se dogodilo, na ”Etihadu”, verovatno bi Jirgen Klop odigrao ovaj meč sa rezervistima, ali sada sumnjamo da će biti tako. Liverpul se mora opravdati pred navijačima, ali i sačuvati stoprocentan rezultat na domaćem terenu. Naime, oni su na ”Enfildu” dobili svih 16 dosadašnjih utakmica, pa će želeti da dobiju i preostale tri. To što je Aston Vila na pragu ponora i povratka u Čempionšip, njih ne interesuje, a tim iz Birmingema moraće u preostalim mečevima da potraži bodove spasa. Da li će uspeti u tome, teško je reći, pogotovo posle niza od osam utakmica bez pobede u Premijer ligi. Ovde jedinica ne dolazi u pitanje, pogotovo posle one pobede Vile u Liga kupu protiv drugog tima ”redsa” od 5:0. Predlažemo vam prelaz 1/1 zbog boljeg koeficijenta. Za ovaj tip u kladionici Meridianbet dobijate kvotu 1.94.

Maribor – Mura – 1 @ 1.50 u Bet365

Mariborčani su igrali prošle sedmmice najbitniji duel u ovom prvenstvu i izgubili su ga u Ljubljani. U ”Stožicama” Olimpija je pobedila minimalnim rezultatom i pobegla na četiri boda razlike. Pošto je u međuvremenu pobedilo i Celje, i to na teškom gostovanju kod ekipe Bravo, sada su ”ljubičasti” tek na trećem mestu. Ipak, do kraja slovenačke lige ostalo je još šest kola, pa je dovoljno vremena da se stvari poprave, pogotovo jer i ”zmajčeki” umeju da kiksiraju kada se svi najmanje nadaju. Maribor je porazom u Ljubljani prekinuo niz od četiri uzastopne pobede i sada želi da se vrati na pobednički kolosek. Njihov gos u ”Ljudskom vrtu” je Mura, tim koji je vezao dva minimalna poraza, od Brava i Domžala, ali je između ta dva meča, pobedom nad ekipom Nafte iz Lendave, osvojila Kup Slovenije i izborila nastup u Evropi. Njih ostatak prvenstva ne interesuje mnogo , mada bi lako mogli i do četvrte pozicije. Mariboru su bodovi neophodni i oni ih moraju osvojiti. Predlog je jedinica sa kvotom 1.50 u kladionici Bet365.

Bodo/Glimt – Bran – 1 @ 1.68 u 1xbet

Domaća ekipa najprijatnije je iznenađenje na početku nove sezone. Nalaze se na čelu tabele, sa maksimalnim učinkom posle pet kola i sa dva boda više nego šampion Molde. Na pet mečeva postigli su čak 19 golova, pa je jasno da je ofanziva glavna snaga ovog tima. U prethodnom kolu Bodo je u gostima savladao Odd sa čak 4:0, ali je, ruku na srce, imao i igrača više veći deo meča. Bran nije tako dobro otvorio sezonu, mada je ekipe iz Stavangera umela u ranijim šampionatima da povede prvoligaški karavan u Norveškoj. Po položaju na tabeli ovo je apsolutni derbi, Bran je treći, ali ima već pet bodova manje od Boda. Za takav skor ”zaslužni” su poraz od Rozenborga u Stavangeru i remi na gostovanju kod Alesunda. U prošlom prvenstvu, u međusobnim duelima, Bran je bio uspešniji. Slavio je sa 2:1 u jednom meču, dok je drugi okončan rezultatom 1:1. Sada predvižamo pobedu domaćina koji će ostati lider. Za jedinicu u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.68.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici 1xbet iznosi 4.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.