Tiket dana (utorak, 07.07.2020)

tiket dana

Odlična ponuda je i ovog utorka. U većini liga koje su u toku igra se vanredno kolo, pa mogućnosti za izbor ima. Obratite pažnju na lige koje se završavaju, u njima je najviše iznenađenja.

Kristal Palas – Čelsi – 0-2 @ 2.03 u Meridianbet

Domaći ”orlovi” pali su u formi i doživeli su tri uzastopna poraza. Pad na tabeli bio je neminovan, pa je Palas sada na 14. mestu. Ipak, opstanak im se ne dovodi u pitanje pošto od prve ekipe ispod crte, a to je Aston Vila, imaju čak 15 bodova više. Naravno da je i njima stalo da budu što bolje plasirani na kraju sezone, ali neki veliki takmičarski motiv nemaju. Čelsi, za razliku od njih, itekako ima. ”Plavci” se bore za plasman u Ligu šampiona, a poraz od Vest Hema malo ih je ukočio u tom poduhvatu. Usledila je sigurna pobeda, šesta u poslednjih sedam utakmica, računajući sva takmičenja. Trenutno je tim iz Londona na četvrtom mestu, koje donosi Ligu šampiona, čak i ako padne odluka UEFA o kazni za Mančester siti. Međutim, drugi mančesterski klub im je za petama. Junajted ima samo dva boda manje, pa Čelsi ne sme da se opušta. Istina, Lester je samo bod ispred njih, pa će ove tri ekipe, možda i Vulverhempton, boriti za dva preostala mesta. U prvom delu sezone Čelsi je slavio sa 2:0 na ”Stamford Bridžu”, a prošle godine pobedio je i na ”Selhurst parku” sa 1:0. I sada su bliži pobedi, ali je još izvesnije da neće biti više od dva gola. Za 0-2 gola u kladionici Meridianbet kvota je 2.03.

Valensija – Valjadolid – 1 @ 2.01 u 1xbet

”Slepi miševi” nisu pobedili na četiri uzastopna prvenstvena meča. Posle od Atletika iz Bilbaoa došlo je do smene na klupi, pa je otkaz dobio Albert Selades. Nešto kasnije otišao je i sportski direktor Sesar Sančez, pa će Valensija probati da ispravi, šta se može ispraviti, u preostalom delu prvenstva. Od borbe za Ligu šampiona neće biti ništa, ali Valensija može bar u Ligu Evrope. Tim sa Mestalje nije dao gol na tri uzastopne utakmice, ali je nagoveštaj boljih izdanja gostovanje kod Granade, koje je okončano rezultatom 2:2. Valjadolid je blizu ostvarenja cilja, a to je opstanak u La Ligi. Trenutno su 13. na tabeli, ali od prve ekipe ispod crte, a to je Majorka, imaju čak deset bodova više. Valjadolid je bez poraza na poslednje četiri utakmice, ali je posle tri remija, pobedio tek u prethodnom kolu protiv Alavesa. Na utakmicama ovog kluba pada malo golova, pa je na poslednjih šest dolazila igra 0-2 gola. U prvom delu sezone meč između ove dve ekipe okončan je bez pobednika, bilo je 1:1, a teško je proceniti ko je sada bliži trijumfu. Gosti su u stabilnijoj formi, ali domaći tim ima motiv više. Očekujemo da to presudi, ali i promena na klupi uvek dovoede do nekog napretka. Zato je naš predlog pobeda domaćina, a za jedinicu u kladionici 1xbet dobija se kvota 2.01.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici 1xbet iznosi 4.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.