Tip dana: Milan – Juventus: Duel dve najtrofejnije italijanske ekipe! Ko će do trijumfa?

Od utorka su na programu mečevi 31. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Milana i Juventusa.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Milan: Kasno buđenje “rosonera”…

Mora se pre svega priznati da smo od Milana očekivali dosta više ove sezone, a kako sada stvari stoje veliko je pitanje da li će “rosoneri” uspeti da dođu do plasmana i u Ligu Evrope, a kamoli Ligu šampiona, što je svakako bio primarni cilj za ovu sezonu.
Ipak, kada se sve sabere i oduzme, deluje da svi navijači Milana imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije koje ova ekipa pruža u poslednje vreme.
Naime, izabranici Stefana Piolija se trenutno nalaze na sedmom mestu na tabeli i imaju dva boda manjka od šestoplasiranog Napolija, iako treba istaći da i šesta i sedma pozicija donose plasman u Ligu Evrope. Ipak, velikio je pitanje koliko su “rosoneri” zainteresovani za učešće u ovom takmičenju pošto su prošle sezone odustali od njega zbog velikih finansijskih problema.
Inače, u prošlom kolu je Milan odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Lacija u kom su bez većih problema slavili sa 0:3 i na taj način praktično doneli novu titulu Juventusu, koji će između ostalog gostovati ovog utorka na “San Siru”.
Ono što svakako treba napomenuti je podatak da su fudbaleri Milana pružili dosta dobar otpor Juventusu u oba meča polufinala italijanskog Kupa ali su na kraju ipak eliminisani.

Juventus: “Stara dama” na pragu nove titule!

Iako “stara dama” ne igra toliko dobro kao što je to slučaj bio u prethodnih nekoliko sezona, deluje da će izabranici Maurisija Sarija po svemu sudeći doći do novog Skudeta.
Naime, Juventus se u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli italijanske Serije A i ima čak sedam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Lacio, iako je ekipa iz Torina imala samo bod viška u trenutku kada je prvenstvo stopirano zbog pandemije koronavirusa.
Od kako se šampionat nastavio Juve je maksimalan pošto su zabeležili sve pobede, i tako praktično stavili jednu ruku na pehar namenjen šampionu Italije.
U prošlom kolu su izabranici Maurisija Sarija odigrali još jedan fenomenalan susret u kom su bez većih problema na svom terenu savladali Torino, a taj meč je završen rezultatom 4:1, čime je Juve još jednom pokazao da je gazda u Torinu.
Inače, ne treba zaboraviti da “bjankonere” očekuje i revanš meče osmine finala Lige šampiona protiv Liona, u kom će imati težak zadatak pošto francuska ekipa ima prednost iz prvog meča (1:0).
Ipak, ono što je dobra stvar za Juventus je ta što do tog susreta ima još mesec dana, što je i više nego dovoljno vremena za izabranike Maurisija Sarija da se pripreme i dođu do svog primarnog cilja, a to je svakako plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Naš predlog

Sigurno je da nas očekuje jedan neizvestan meč, pa vam toplo preporučujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda. Savetujemo vam da se fokusirate na golove, i mišljenja smo da će i jedni i drugi postići makar po jedan gol na ovom susretu, i zato vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.83. Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.