SAMO U MERIDIANU – Brza zarada uz vaše omiljene igrice!

E sport ponuda poslednjih godina postaje sve popularnija. Napredak tehnologije doveo je do razvoja video igrica neverovatnih performansi. Samim tim je i gejming industrija podignuta na sasvim novi nivo, postavši deo sportske elite.

Imajući ovo u vidu kladionica Meridian vam u nastavku otkriva zašto E sport ponuda toliko privlači pažnju, a za vrhunski početak zabave na poklon dobijate fantastičnih 1000 RSD bonusa, kako biste odmah mogli da uživate u svojim omiljenim igricama!
Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs I zabava uz E sport je zagarantovana!

Da klađenje na video igrice parira tradicionalnim sportovima potvrđuju i statistički podaci. Broj ulagača u proseku raste za 15 odsto godišnje. Dok je ukupna vrednost svih opklada u prošloj godini dostigla iznos od 8 milijardi dolara. Zato je E sport ponuda opravdano ponela titulu najbrže rastuće kategorije klađenja.

Cilj svakog klađenja, pa i na igrice, jeste dobitak. Ipak, uzbuđenje koje nastaje iščekujući rezultat mnogi porede sa adrenalinom koji se javlja pri samom igranju video igrice. Zato i ne čudi što je ova vrsta zabave posebna za gejmere. Mada nije redak slučaj da se za klađenje u E sportu zainteresuju i osobe koje se pre toga nikada nisu susrele sa igricama.
Ono što E sport ponudu čini jedinstvenom jesu neograničene mogućnosti. Umesto da čekate kako biste videli ko će pobediti, možete, na primer, da se kladite koji će igrač imati najviše ostvarenih ubistava u League of Legends. Ili, pak, da uložite novac u esport Counter Strike na tim koji će pobediti u prvoj rundi pištolja ili da li će bomba biti postavljena.
Gotovo da ne postoji deo igrice koji nije pokriven klađenjem. Prvo ubistvo, prvi tim koji će osvojiti toranj, totalni broj mapa, over/under na totalni broj mapa, samo su neke od ponuda na koje možete uložiti.
Slični princip ima i esport DOTA, koja je poslužila kao uzor za osnovu League of Legends. Pa je u ponudi više formata turnira otvorenog kruga, kao i mnoštvo manjih takmičenja. E sport ponuda obuhvata i StarCraft, Overwatch i druge popularne video igrice.
Pored standardne ponude, Meridian je spremio i sjajnu ponudu za sve one koji nisu stigli ranije da uplate, odnosno, možete se kladiti i uživo u toku igre.

Iskoristi fantastičnu E sport ponudu, jer samo u Meridianu dobitak je uvek zagarantovan!

20 Comments

  1. Igrao sam e sportove u toku karantina i mogu vam reci da je i zarada bila odlicna 😁 Vise sam ovako zaradio nego kroz tikete 😁

  2. Samo kladjenje na kantere, dotu i lol. Neprevazidjene video igre. Pravi gejmeri znaju o cemu pricam, i koliko je to ozbiljna orica, kolika je to strast, i koliko toga se moze nauciti iz video igara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.