Tip dana: Atalanta – Breša: Ekipa iz Bergama blista ove sezone!

Prvi meč 33. kola italijanske Serije A se igra u Bergamu gde će fudbaleri Atalante dočekati Brešu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Atalanta: Fantastične partije!

Pre svega, postavlja se pravo pitanje da li su partije Atalante slučajnost pošto je ova ekipa i prošle godine mimo svih očekivanja došla do četvrtog mesta i plasmana u Ligu šampiona.
I ove godine izabranici Đanpjera Gasperinija igraju fenomenalno u Seriji A i trenutno se nalaze na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Lacio.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da Atalanta igra fenomenalno u Ligi šampiona ove sezone gde se potpuno zasluženo nalaze među osam najboljih evropskih ekipa i to pošto su osmini finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja bez većih problema eliminisani Valensiju.
U prošlom kolu su izabranici Đanpjera Gasperinija odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod Juventusa gde im je nažalost pobeda izmakla iako su bili dosta bolji rivala na terenu i još jednom pokazali da igraju najlepši fudbal u Italiji. Taj duel je završen rezultatom 2:2, a zanimljivo je da je domaćin oba gola postigao iz penala, koje je realizovao Kristijano Ronaldo.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Atalanta je do sada odigrala šesnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili deset trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Breša: Sve manje nade za ovu ekipu!

Što se tiče Breše, ova simpatična ekipa se prošle sezone posle dosta vremena vratila u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, ali nažalost posle samo godinu dana bi mogli da se vrate u Seriju B, što zaista niko nije očekivao.
Naime, ekipa iz Lombardije se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i ima čak devet bodova manjka u odnosu na tim koji se nalazi u bezbednoj zoni, a to je u ovom trenutku Đenova, koja je u prošlom kolu savladala SPAL i pomakla se iz opasne zone.
Što se tiče Breše, ova ekipa je u prošlom kolu doživela novi poraz na svom terenu i to od Rome, kada je bilo 0:3, dok su pre toga poraženi i na gostovanju kod Torina kada je bilo 3:1.
Pre svega toga je ekipa iz Lombardije odigrala jedan fenomenalan susret i slavila na svom terenu protiv Verone koja pruža zaista fantastične partije ove sezone.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Breša odigrala šesnaest mečeva na kojima su ostvarili samo tri trijumfa, dva remija i čak jedanaest poraza, što i jeste jedan od uzroka zašto se ova ekipa nalazi ovoliko nisko na tabeli.

Naš predlog

Svakako da je Atalanta veliki favorit na ovom susretu. Ipak gosti iz Lombardije nemaju šta da izgube pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.82. Poznato je da Atalanta uglavnom igra mečeve sa velikim brojem golova, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.