Tip dana: Inter – Torino: Mogu li “neroazuri” konačno do pobede?

Poslednji meč 32. kola italijanske Serije A se igra u Milanu gde će fudbaleri Intera dočekati Torino.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Inter: Očekivali smo dosta više!

Kada se sve sabere i oduzme, mora se priznati da smo od fudbalera Intera očekivali dosta više ove sezone. Naime, “neroazuri” se u ovom trenutku nalaze tek na četvrtom mestu na tabeli koje ruku na srce na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što i jeste jedan od primarnih ciljeva Intera za ovu sezonu.
Ipak, po dolasku Antonija Kontea u redove milanskog giganta se očekivalo dosta više, a zanimljivo je da je Inter u prvih desetak kola italijanske Serije A držao prvo mesto na tabeli i u tom periodu su igrali fantastično.
Deluje da je sve nekako krenulo na gore od drugog dela jesenjeg šampionata, a kulminacija se desila posle nastavka šampionata koji je prekinut zbog pandemije koronavirusa.
U prošlom kolu su “neroazuri” samo remizirali na gostovanju kod Verone, a taj meč je završen rezultatom 2:2. Pre toga su izabranici Antonija Kontea doživeli neshvatljiv poraz na svom terenu od Bolonje, iako su u jednom trenutku vodili sa 1:0, imali penal i igrača više. Ipak, izabranici Siniše Mihajlovića su do kraja meča uspeli da postignu dva gola, i tako ostvare veliku pobedu na gostovanju kod izuzetno kvalitetnijeg rivala.
Inače, što se mečeva na domaćem terenu tiče, do sada je Inter odigrao šesnaest susreta na kojima su ostvarili devet trijumfa, pet remija i dva poraza.

Torino: Čudna sezona za “bikove”!

Torino je u nekoliko prethodnih sezona pružao izuzetno dobre partije, koje su im čak donosile i plasman u Ligu Evrope. To je naravno bio primarni cilj i ovog puta, ali sada već slobodno možemo govoriti o tome da su “bikovi” jedno od najvećih razočarenja u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A.
Naime, Beloti i drugari se trenutno nalaze na očajnom 16. mestu na tabeli i imaju samo pet bodova viška u odnosu na ekipu koja će na kraju šampionata ispasti u niži rang.
Od kako se nastavio šampionat posle preduge pauze zbog koronavirusa, Torino je nastavio sa jako lošim partijama, ali su ipak u tom sivilu u prošlom kolu uspeli da dođu do trijumfa i to na svom terenu kada su posle preokreta savladali već prežaljenu Brešu.
Pre toga su “bikovi” doživeli tri vezana poraza, a poslednji je bio baš bolan pošto je gradski rival Juventus slavio sa 4:1.
Inače, ne treba zaboraviti podatak da je Torino na šest poslednjih gostovanja doživeo isto toliko poraza, a ono što je veoma zanimljivo je da su poslednji trijumf van svog terena ostvarili na “Olimpiku” kod Rome još početkom godine, kada je mimo svih očekivanja bilo 0:2.
U prvom susretu ove sezone između Torina i Intera su izabranici Antonija Kontea bez većih problema slavili sa 0:3.

Naš predlog

Čini se da bi bilo previše kada Inter ne bi ostvario pobedu ni na ovom susretu pogotovu što im u goste dolazi Torino, koji ima ogrominih problema ove sezone. Zbog svega toga vam preporučujemo da probate sa igrom 1-1 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.05. Za one, koji su sumnjičavi kada je ovaj prelaz u pitanju, savetujemo vam da probate sa igrom 1&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.