Derbi Londona ti donosi zaradu, a Meridian do sada NEVIĐEN POKLON – 1000 RSD!

Derbi Severnog Londona uvek privlači veliko interesovanje i van “granica” glavnog grada Engleske.

Utakmica između Totenhema i Arsenala mnogo je više od običnog derbija dva kluba iz istog grada. Ovo je susret dva fudbalska diva sa višedecenijskom istorijom postojanja i uspeha.

Žoze Murinjo, proslavljeni fudbalski trener i trenutni šef stručnog štaba Totenhema, pred sobom ima veliki zadatak. Da li će svojom taktikom Murinjo nadigrati Arsenal ili će “Tobdžije” odoleti navali “Pevaca”?

Jedno je sigurno. Navijači Arsenala i Totenhema smatraju drugi tim najljućim i najvećim rivalom, bez obzira na postojanje drugih i (trenutno) jačih klubova u Premijer Ligi. S druge strane, derbi Severnog Londonda se, među ljubiteljima fudbala i kladioničarima, smatra jednim od najpoznatijih i najžešćih derbija Evrope!

Najupečatljiviji mečevi ova dva kluba datiraju, pre svega, još davne 1971. godine (sezona 1970/1971) kao i 2004. godine (sezona 2003/2004). Tada je Arsenal obe godine slavio na Vajt Hart Lejnu (iako je rezultat 25. aprila 2004. godine bio 2:2), postavši ujedno i prvak Engleske.

Legendarni su mečevi u kojima je Totenhem “petardirao” Arsenal 1983. godine ili onaj kada se istim rezultatom Arsenal na gostovanju revanširo svog rivala. Međutim, utakmica koja će svakako ostati urezana u sećanju svim ljubiteljima fubala datira još iz 2004. godine. Postignuto je čak 9 golova, a Arsenal je kao gost slavio rezultatom 5:4.

Poslednju utakmicu u sezoni 2019/2020 Totenhem i Arsenal odigrali su u septembru prošle godine. Meč je završen nerešenim rezultatom 2:2.
Do sada smo u okviru ovog derbija videli ukupno 173 meča. Arsenal je slavio 70 puta, dok je Totenhem pobedu odneo u 54 meča. Nerešen rezultat je bio na međusobnih 49 susreta.

Prema pojedinim tumačenjima, šansa da će biti postignut 1 ili više golova u prvom poluvremenu iznosi oko 77 odsto. Šansa da oba tima postignu pogotke na ovoj utakmici iznosi 59%, dok šansa da poslednji gol bude postignut pre 73. minuta iznosi oko 55 odsto.

Ako želite da se kladite na derbi severnog Londona, onda je najisplativije i najsigurnije mesto za vas kladionica Meridian.

Meridian je vaš saveznik i prijatelj na putu ka ostvarenju sigurnog dobitka! A, tu je i specijalna ponuda kada je u pitanju Premijer Liga – ako na tiketu imate odigran meč sa znakom 1-1, te ukoliko dođe do preokreta 2-1, Meridian VAM VRAĆA NOVAC!

Ali, to nije sve! Ukoliko još uvek nemate nalog na meridianbet.rs idealno je vreme da se registrujete jer vas čeka do sada neviđen poklon – 1000 dinara bonusa!

20 Comments

  1. Mrtva igra oba kluba, ali Meridian je tu da popravi dan sjajnim bonusima, ali i time sto su tiketi iz 1-1 dobitni, bravo

  2. Totenhem lagano preveo, utakmica kao i ova dva kluba, totalni haos… ne znam sta im se desava. Upropastise mi nedelju. Meridianu svaka cast na odlicnim bonusima, samo tako nastavite

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.