Tiket dana (utorak, 14.07.2020)

tiket dana

Dobitan tiket imali smo i juče, a više nije važno koji je dan, pošto je ponuda u kladionicama slična kao za vikend. Prvenstva se ubrzano bliže kraju, dok se ona, uglavnom, skandinavska, tek zahuktavaju.

Čelsi – Norič – 1/1,T12+ @ 1.60 u Meridianbet

Vruč šamar dobio je Čelsi u Šefildu. ”Oštrice” su pobedile ”plavce” sa 3:0 i tako sebe približile Evropi, a rivala udaljili od Lige šampiona. Nova loša vest za tim Frenka Lamparda stigao je samo dva dana kasnije. UEFA je ukinula suspenziju Mančester Sitiju, pa će ”građani” i naredne sezone moći da igraju elitnom evropskom takmičenju. To znači da peto mesto u Premijer ligi ne donosi plasman u Ligu šampiona, već će tu privilegiju imati samo prve četiri ekipe na kraju sezone. Liverpul i Siti su sigurni, dok se za dva preostala mesta bore Čelsi, Lester i Mančester junajted. Određene šanse ima i Vulverhempton, ali sumnjamo da mogu da preteknu maločas pomenute timove u preostala tri kola. Sreća po Čelsi je da im u goste dolazi otpisani Norič, pa će imati odličnu priliku da svoj bodovni konto uvećaju za tri boda. ”Kanarinci” su od prošlog kola i zvanično drugoligaši, i naredne sezone igraće u Čempionšipu, posle jednogodišnje avanture u Premijer ligi. Sedam uzastopnih poraza ima Norič, a posle gostovanja na ”Stamford Bridžu” imaće osam. Koeficijent za pobedu domaćina je nizak, pa smo ga uvećali kombinacijom prelaza 1/1 i dva gola Čelsija. Za 1/1,T12+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.60.

Arka – Gornjik – 3+ @ 1.91 u 1xbet

Igra se poslednje kolo u Poljskoj. Sve je uglavnom jasno, kako u plej ofu, tako i u plej autu, u kome su igrale ove dve ekipe. Arka nije uspela da spasi, pa će tako bivši osvajač Super kupa Poljske od nardene sezone igrati u drugoj ligi. Mnogi su i pre početka šampionata tim iz Gdinje videli kao jednog od glavnih kandidata da se preseli u niži rang, ali su se oni hrabro borili i do pre par kola imali su šanse da ostanu u eliti. Arka je izgubila samo jednom u prethodnih šest kola, ali to nije bilo dovoljno da bude barem 13. Oni su jedno mesto iznad zone spasa, ali sa zaostatkom od čak sedam bodova za Vislom iz Ktrakova. Uz Arku, ispadaju još i Korona i LSK iz Lođa. Gornjik je bio najbolji u plej autu i igrali su dosta rasterećeno. Sada su na vodećoj poziciji u ovom, donjem, delu tabele, a imaju 50 bodova, koliko i Rakov. Ne vidimo razlog da na ovoj utakmice ne bude goleada, pošto je u prethodnom kolu na utakmicama ova dva rivala bilo po pet golova. Predlažemo 3+ sa kvotom 1.91 u kladionici 1xbet.

Varnsdorf – Lisen – 1 @ 1.32 u Bet365

U poslednjem kolu češke druge lige domaća ekipa pokušaće da izbegne najgore, odnosno selidbu u niži rang. Varnsdorf je na pretposlednjem mestu, ima samo bod manje od Sokolova, pa im je, pored njihovog trijumfa, potrebno da ova ekipa ne pobedi na gostovanju kod Hradeca. Loša vest je što ni Hradecu bodovi nisu važni, ali se radi o ekipi iz vrha tabele, koja će prvenstvo, najverovatnije, završiti na četvrtom mestu. Lisen je siguran u sredini tabele i oni dolaze na ovo gostovanje kao na izlet. U prvom delu sezone bilo je 2:2, a sada ne sumnjamo u pobedu motivisanog domaćina. Hoće li im to pomoći da izbegnu ispadanje, drugo je pitanje. Kvota za jedinicu je mala, iznosi samo 1.32 u kladionici Bet365, ali je vredi dodati na tiket.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 4.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.