Tiket dana (petak, 17.07.2020)

tiket dana

Jučerašnji tiket sa tri prelaza bio je dobitan, pa ko je ispratio, mogao je dobro da zaradi. Malo je čudno, ali je današnja ponuda nešto slabija nego prethodnih dana. Tako će biti ngde do sredine avgusta, kada se očekuje nastavak evropskih kupova, dok će najjače lige novu sezonu započeti tek u septembru.

Đirona – Kadiz – 1/1 @ 2.75 u Bet365

Gosti su obezbedili povratak u elitu španskog fudbala posle tačno 14 godina. U dva preostala kola mogu da igraju rasterećeno, što će oni i uraditi. Poznajući mentalitet španskih fudbalera i klubova, ne verujemo da će previše zapinjati, kako na ovom, tako i na meču poslednjeg kola. Za Đironu to ne važi. Katalonci su u zoni plej ofa, ali imaju neke šanse da se domognu i druge pozicije, na kojoj je trenutno Ueska. Đirona zaostaje četiri boda i potrebne su joj pobede nad Kadizom i u poslednjem kolu protiv Alkorkona, a da Ueska ne uzme više od dva boda. Možda to ne izgleda tako izvodiljvo, ali nada poslednja umire. Čak i da ne stignu do željenog drugog mesta, fudbaleri Đirone će pokušati da zauzmu što bolju poziciju pred doigravanje. Trenutno su peti, pa im ni plasman među prih šest ekipe nije zagarantovan. Ubeđeni smo u njihov trijumf protiv novog prvoligaša, pa ćemo i koeficijent poboljšati prelazom 1/1. U kladionici Bet365 za ovaj tip dobija se kvota 2.75.

Mitjiland – Nordsjeland – 1/1 @ 2.29 u Meridianbet

Još tri kola ostala su do kraja danske Super lige, ali je već poznato da je Mitjiland vratio titulu u svoje vitrine. Čak 16 bodova ima ovaj tim više od prvog pratioca i proplogodišnjeg šampiona FC Kopenhagena, pa nikakvih dilema, ako ih je uopšte bilo, više nema. Nordsjeland je na šestom, poslednjem mestu u plej ofu i nema nikakvih izgleda da stigne do Evrope. Možda je sezona za tim iz Faruma razočaravajuća, ali oni u svakoj izbace po nekog mladog igrača, koga posle dobro unovče. To i dalje funkcioniše, a tim je redovno u vrhu danskog fudbala. Mitjiland je ubedljivo poražen u prethodnom kolu kod Orhusa, bilo je 3:0, pa sada žele da se opravdaju pred navijačima. Nordsjeland je igrao bez golova sa Olborgom, ali je pre toga vezao tri poraza, što nam govori da nisu u formi. Da sve bude gore, na četiri prethodne utakmice nisu dali ni gol. Ni u dva prethodna duela ova dva tima nije bilo mnogo pogodaka, oba je Mitjilnad dobio kao gost sa po 1:0, dok je i u prvom ovogodišnjem okršaju bio bolji sa 2:1. Očekujemo i četvrti trijumf u sezoni za Mitjiland, a kvotu pojačavamo prelazom 1/1. U kladionici Meridianbet ona iznosi 2.29.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 6.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.