Tip dana: Vest Hem – Votford: Obe ekipe u opasnoj zoni, ko će do važnog trijumfa?

Poslednji meč 36. kola engleske Premijer lige se igra u Londonu gde će Vest Hem dočekati Votford.
Meč između ove dve ekipe je na programu od 21 čas.

Vest Hem: Očekivali smo više!

Mora se priznati da smo od Vest Hema očekivali dosta više kada je ovaj šampionat u pitanju. Naime, “čekićari” se posle 35. odigranog kola nalaze na 16. mestu na tabeli i imaju samo tri boda viška od ekipe koja će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
Generalno, londonska ekipa igra jako loše u poslednje vreme, ali su u prošlom kolu ipak uspeli da ostvare trijumf na gostovanju kod odavno prežaljenog Norviča. Nema nikakve sumnje da je to bila jedna od najboljih partija “čekićara” ove sezone, pošto su trijumfovali sa 0:4, a meč će ostati upamćen po tome što je Antonio postigao čak četiri gola.
Ipak, pre toga je Vest Hem doživeo neočekivani poraz na svom terenu od Barnlija, kojim su i zakomplikovali sebi situaciju.
Naravno, ne treba zaboraviti da su “čekićari” skoro ostvarili možda i najveći trijumf ove sezone, pošto su na svom terenu u jednom fantastičnom meču savladali Čelsi posle preokreta, a taj duel je završen rezultatom 3:2.
Inače, kada su dueli na domaćem terenu u pitanju, do sada je ekipa iz Londona odigrala sedamanaest susreta kao domaćin, na kojima su upisali samo pet trijumfa, tri remija i čak devet poraza, što i jeste jedan od glavnih razloga zašto se Vest Hem nalazi tu gde se nalazi.
U prvom delu sezone je Vest Hem slavio na gostovanju kod Votforda, a taj meč je završen rezultatom 1:3.

Votford: Teška situacija!

Poput Vest Hema, sigurno je da smo i od Votforda dosta više očekivali kada je ova sezona u pitanju, i to naročito nakon prošle godine, kada je ova ekipa pružala zaista sjajne partije u Premijer ligi.
Naime, u ovom trenutku se Votford nalazi na katasatrofalnom 17. mestu na tabeli i zanimljivo je da ima isti broj bodova kao i Vest Hem kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Ono što donekle može da obraduje sve navijače ove ekipe je činjenica da njihovi fudbaleri pružaju dosta bolje partije u poslednje vreme, a to nam najbolje pokazuju i dva vezana trijumfa.
Naime, prvo je ova simpatična ekipa trijumfovala na svom terenu protiv Norviča koji je odavno ispao iz lige, da bi u prošlom kolu Votford stigao do trijumfa i nad Njukaslom, i to posle preokreta, pošto su “svrake” otišle na odmor sa golom prednosti, ali je onda Troj Dini iskoristio dva penala i doneo veoma važnu pobedu Votfordu, nakon koje se malo lakše diše u ovom klubu.
Ipak, ono što nije dobro svakako je podatak da ova ekipa igra zaista katastrofalno na gostovanjima ove sezone, pošto su do sada odigrali sedamnaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili samo dva trijumfa, četiri remija i čak jedanaest poraza.
U poslednja četiri meča van svog terena Votford ne samo da nije pobedio već nije uspeo da postigne niti jedan gol.

Naš predlog

Pre svega, toplo vam preporučujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda na ovom duelu pošto se i jedna i druga ekipa nalaze u opasnoj zoni, i obema su potrebni bodovi kako bi se osigurali kada je u pitanju opstanak u društvu najboljih. Ipak, pošto će obe ekipe ići na trijumf, to nam nam potencijalno može doneti golove, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.09. Iz istog razloga mislimo da će obe ekipe postići makar po jedan gol na ovom susretu, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91. Za kraj, Vest Hem postiže dosta golova na svom terenu, a to nam najbolje pokazuje i nedavna pobeda nad Čelsijem, kada je bilo 3:2. Zbog toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom D2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.