Tiket dana (nedelja, 19.07.2020)

tiket dana

Danas prvenstvo završavaju Španci, odlaze na kratak odmor, pa se uskoro vraćaju. Možda će ponuda po okončanju La Lige i Premijer lige biti nešto slabija, ali u pitanju je letnji period, što je sasvim razumljivo.

Napoli – Udineze – T12+ @ 1.55 u Meridianbet

Napolitanci su dva kola bez pobede, remizirali su sa Milanom na ”San Paolu” i Bolonjom na ”Renato Dalari”. Sada imaju niz od četiri utakmice bez poraza, međutim Evropu su već izborili osvojivši Kup Italije, pa nemaju pritisak osvajanja mesta koje donosi evropsku vizu. Trenutno je Napoli na šestom mestu, sa istim brojem bodova kao i sedmi Milan, dok je Roma umakla za tri boda i nalazi se na petoj poziciji. Gosti iz Udina su trijumfom na ”Olimpiku” protiv Rome, a nešto kasnije i protiv SPAL-a u Ferari, napravili veliki korak ka opstanku, mada ih je Sampdorija neprijatno iznenadila u Udinama. U prošlom kolu Udineze je odigrao bez golova sa ekipom Lacija, pa sada imaju sedam bodova više od prvog tima ispod crte, a to je trenutno Leće. Jesenas je u Udinama bilo 1:1, a sada očekujemo više golova. Napoli je rasterećen i možemo se nadati goleadi pod Vezuvom. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a kvota za T12+ u kladionici Meridianbet iznosi 1.55.

Viljareal – Eibar – 1 @ 1.53 u Bet365

Posle tri poraza u poslednja četiri kola iluzorno je bilo očekivati da VIljareal može do LIge šampiona. Tako su sve one dobre igre u prethodnom periodu pale u vodu, ali je ”žuta podmornica” na odličnom petom mestu, koje će zadržati ukoliko upiše tri boda protiv Eibara u poslednjem kolu La Lige. U prethodnoj rundi Viljareal je gostovao na ”Santijago Bernabeu”, gde je bio rival Realu, koji je trijumfom na tom meču stigao do šampionske titule. Što se Eibara tiče, ovaj tim je odavno ispunio cilj, a to je opstanak u španskoj eliti. Sadašnje 13. mesto u potpunosti zadovoljava apetite ovog malog kluba, a na nekadašnji ”El Madrigal” dolaze sa dve vezane pobede. Prvo su slavili u Barseloni protiv otpisanog Espanjola, a onda i protiv Valjadolida na svom stadionu. Očekujemo da Viljareal pobedom ostane na petom mestu, kada već nisu uspeli da se ”uguraju” među prve četiri ekipe. Za jedinicu u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.53.

Tun – Sent Galen – 2 @ 1.86 u 1xbet

Možda je ovo i presudan meč za Sent Galen u nastojanju da stigne do šampionske titule u Švajcarskoj. Imaju oni još teških ispita, između ostalog i gostovanje Jang Bojsu u poslednjem kolu, ali im u Tunu sigurno neće biti lako. Domaćin se bori za opstanak, tačnije da izbegne i baraž za očuvanje statusa. Trenutno su na željenom osmom mestu, ali samo sa bodom više od Siona, koji ima i meč manje odigran. Tun je uzeo četiri boda u dva prethodna kola, a trijumf nad Ksamaksom, direktnik konkurentom, mnogo im je značio. Sent Galen je u ciljnu ravninu ušao sa bodom viška u odnosu na ”mlade momke” iz Berna, ali je do kraja ostalo još pet kola, uključujući i direktan okršaj ove dve ekipe. Svaki kiks može da bude koban i Sent Galen će sve učiniti da ga izbegne. Verujemo da će gosti slaviiti u Tunu, kao što je slavio protiv ove ekipe i u prethodna tri duela u ovom prvenstvu. Za dvojku u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 1.86.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici 1xbet iznosi 4.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.