Tiket dana (ponedeljak, 20.07.2020)

tiket dana

Za prave igrače i ovaj ponedeljak nudi pravo izobilje mečeva. Ostaje da budemo pametni i izbegnemo potencijalne mine, kojih u finišu sezone uvek ima.

Vulverhempton – Kristal Palas – 1/1 @ 2.30 u Bet365

”Vukovi” žele da igraju u Evropi i naredne sezone. Njihov ovogodišnji put još nije završen, blizu su plasmana u četvrtfinale Lige Evrope, a kako dobro igraju u tom takmičenju, ko zna, možda stignu i do same završnice. Pošto je Totenhem slavio u ovom kolu, ”pevci” sada imaju bod više, ali se Vulverhempton odmah može vratiti na šestu poziciju ako pobedi Palas. ”Orlovi” su odavno na raspustu i tim su u najgoroj formi u Premijer ligi. Sreća po njih da se prvenstvo bliži kraju, pa im opstanak ne može biti ugrožen. Kristal Palas je vezao šest poraza u Premijer ligi, pa se na tabeli strmoglavio na 14. mesto. Smatramo da ne može biti slabije plasiran od te pozicije i možda u tome i leži njihova nezainteresovanost. U prvom delu prvenstva meč na ”Selhurs parku” okončan je nerešenim rezultatom, a sada očekujemo pobedu Vulverhemptona, koji nije imao sreće u prošlom kolu na gostovanju Barnliju, pa je gol za izjednačenje primio u sudijskoj nadoknadi. Verujemo u siguran trijumf ”vukova”, a za prelaz 1/1, koji predlažemo, koeficijent u kladionici Bet365 iznosi 2.30.

Elče – Ovijedo – 1/1 @ 2.34 u Meridianbet

Domaća ekipa izgubila je važan meč u prošlom kolu na gostovanju Fuenlabradi. Bio je to direktan okršaj za šesto mesto, poslednje koje vodi u doigravanje za plasman u špansku elitu. Pred ovo poslednje kolo poznato je da su novi članovi La Lige Kadiz i Ueska, a o trećem putniku u najjači rang u Španiji odlučiće ekipe koje će zauzeti mesta od trećeg do šestog. Ipak, nije sve izgubljeno za Elče. Ukoliko savladaju Real Ovijedo, a trebalo bi da to učine, moguće je da Fuenlabrada, koja je ispred njih samo za dva boda, izgubi u La Korunji od Deportiva. Naime, nekadašnji velikan španskog fudbala nalazi se na ivici ponora, u zoni je ispadanja, pa ako ne pobedi Fuenlabradu na svom terenu, seli se u Treću ligu. Čak ni pobeda ne garantuje La Korunju opstanak, ali oni drugog izbora nemaju. To ide na ruku Elčeu i očekujemo da ovaj tim lako dođe do trijumfa nad nezainteresovanim Ovijedomm koji je u sredini tabele. Elče će želeti da brzo reši sve dileme i onda prati šta se dešava u La Korunju. Naš predlog je prelaz 1/1 sa koeficijentom 2.34 u kladionici Meridiabet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.