Veliki derbi Serije A za do sad neviđeni bonus

Bez obzira što je Juve nadomak nove titule, meč Juventus – Lacio sigurno će biti jedan od najpraćenijih derbija među ljubiteljima vrhunskog fudbala.
Kalčo, odnosno Serija A decenijama priređuje nezaboravne mečeve koji se gledaju ne samo u Evropi već i celom svetu, a uspeva da iznedri i neke od najkvalitetnijih klubova ne samo u Evropi, već i na celoj planeti. U takve mečeve i timove svakako spadaju Juventus i Lacio, koji su do pre samo nekoliko dana vodili bespoštednu borbu za titulu.


Iako je još pet kola do kraja, čini se da „Stara dama“ lagano, ali sigurno korača ka devetoj uzastopnoj tituli. To bi Juventusu inače, bio 36. trofej ukupno u Seriji A!
S druge strane, Lacio je (zajedno sa Interom) i dalje u blizini, i barem u teoriji bi još uvek mogao da zakomplikuje šampionsku trku, toliko da Skudeto ove sezone promeni vlasnika. Poslednji put su nebeskoplavi to uspeli pre ravno 20 godina i zato, dok god postoji, nada i dalje tinja u timu Simonea Inzagija.


Zato nas večeras od 21:45 čeka uzbudljivi meč između Juventusa i Lacija, jer upravo ova utakmica može predstavljati veliku prekretnicu u trci ka šampionskom tronu, a da su gosti umeli da malo bolje iskorite kikseve Juventusa, ova utakmica bi verovatno odlučivala i o tituli!
Brojke kažu da je u poslednjih pet duela između ova dva kluba, „Stara dama“ slavila triput, nasuprot dva trijumfa Lacija. Dakle, „nema iksa“, pa eto predloga za kladioničare.
Poslednji duel u tekućoj sezoni odigran je u decembru prošle godine. Tada je Lacio na „Olimpiku“ slavio rezultatom 3:1. Petnaest dana kasnije, 22. decembra prošle godine, Juventus je istim rezultatom od 3:1 poražen u Superkupu Italije od Lacija.
Takođe, u poslednjih pet međusobnih duela, mreže oba kluba tresle su se čak 14 puta – po sedam golova u korist oba kluba.


Do sada su Juventus i Lacio u Seriji A ukupno odigrali 63 utakmice. Juventus je 34 puta izlazio kao pobednik, dok je broj pobeda nebeskoplavih duplo manji – 17.
Ako ste i vi jedan od odličnih poznavaoca fudbalskih prilika u Italiji, onda je vreme da stavite svoje opklade u kladionici Meridian. Za početak vrhunske zabave, ukoliko se sada registrujete na meridianbet.rs, na poklon vas čeka 1000 dinara koje odmah možete iskoristiti kako biste unovčili svoje fudbalsko znanje! Sve to – bez ikakvih uslova, jer kladionica Meridian vam pomaže da uvećate šanse za ostvarivanje dobitka!


Meridian vam pruža priliku da se oprobate i u drugim specijalima, pa tako možete da predvidite ko će osvojiti titulu u Seriji A: Juventus – kvota je 1.13, Lacio – kvota je 5.57, Inter – kvota je 26.31. A, možete se kladite i na to ko će biti najbolji strelac u Seriji A: Ćiro Imobile – kvota je 1.16, Kristijano Ronaldo – kvota je 4. 96, Romelu Lukaku – kvota je 199.74!


I zato – trenutak je savršen da napravite nalog i uživate u spektakularnom fudbalu i još boljoj sportskoj ponudi kladionice Meridian – zabavite se i zaradite!

23 Comments

  1. Najbolji izbor igara za kladjenje je u Meridianu, a ako nemaju neku igru u ponudi uvek se moze traziti Slobodna igra. A ovaj bonus sto nude za nove igrace treba iskoristiti

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.