Bitka za Premijer ligu – Poslednje kolo Čempionšipa i 500 RSD na poklon

Fudbalska sezona na “Ostrvu” je pred epilogom. Premijer liga već ima šampiona, a ovih dana u fokusu je sencazionalan rasplet doigravanja za Čempionšip i povratak Lidsa u elitu nakon dugih 16 godina tavorenja u nižem rangu takmičenja. Danas će sve oči javnosti, ali i ljubitelja klađenja biti uprte u poslednje kolo drugog po rangu takmičenja u Engleskoj.
Bitka za ulazak u elitu dobija svoj rasplet, ali je triler i dalje u toku – još jedna je ulaznica za povratak u elitu, a za nju se danas bore tri kluba – Vest Bromvič (82), Brentford (81) i Fulam (80).
Računica je jasna – Vest Bromvič ne treba previše da kalkuliše jer jedino što ovu ekipu zanima je pobeda, samo u tom slučaju mesto u Premijer ligi naredne sezone je zasigurano.
S druge strane. Brentford i Fulam takođe, moraju ići na pobedu, ali uz to moraju da se nadaju kiksevima glavnih konkurenata. U ovom slučaju, u najtežoj pozicji je Fulam, koji danas treba da pobedi, ali i da očekuje poraz Vest Bromviča I Brentforda.
Ultra zanimljivo poslednje kolo je u Čempionšipu, a tim povodom vaša omiljena kladionica Meridian spremila je fantastičnu ponudu uz tradicionalno najbolje kvote.
Specijalno za ovo kolo očekuje vas preko 9.500 opcija i kvota za klađenje! Naravno tu je i stari dobri bonus na broj parova, a ukoliko već sada napravite nalog na meridianbet.rs na poklon dobijate bonus od 500 RSD, kako biste odmah započeli svoju avanturu ka velikom dobitku! Međutim, to nije sve! Kako biste se kvalifikovali za dodatni bonus od 1000 RSD, potrebno je da deponujete novac u iznosu od 1000 RSD i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, nakon čega vas čeka još jedan poklon jer kladionica Meridian je kuća najvećih bonusa!
Nema boljeg trenutka od ovog – uz Engleze I kladionicu Meridian novčani dobitak se ne dovodi u pitanje! Da zabava bude još “luđa” tu su i Italijani, jer se večeras od 21.45 igra 35. Kolo Serije A. Kompletnu ponudu mečeva I kvota možete pogledati na ovom linku.
Ne trošite vreme i odmah pravac na meridianbet.rs jer u kući najvećih bonusa ove srede sigurno osvajate novčani dobitak!

20 Comments

  1. Kladicu se da ce Fulham otici u PL! Odvesce ih najbolji strelac Championshipa sigurno! Svih 500 bonusa pa da se oparim lako 😁😁

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.