Tip dana: Liverpul – Čelsi: Domaćin za ponos, gosti za Ligu šampiona!

U sredu su na programu preostali mečevi 37. kola engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Liverpula i Čelsija.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Liverpul: Sjajna sezona za “redse”!

Fudbaleri Liverpula igraju zaista fantastično ove sezone a verovatno da je najbolji pokazatelj za to i titula do koje su došli posle čak trideset godina pauze.
Ipak, od kako se to i zvanično desilo mora se priznati da izabranici Jirgena Klopa pružaju nešto slabije partije nego što smo to navikli od njih.
Naime, u poslednjih pet mečeva fudbaleri Liverpula su ostvarili dve pobede, ali i dva poraza i jedan remi. Sve je počelo od onog katastrofalnog poraza na gostovanju kod Mančester Sitija kada je bilo čak 4:0. Nakon toga su izabranici Jirgena Klopa vezali dve pobede i to protiv Brajtona i Aston Vile, ali su nakon toga “redsi” ponovo odigrali dva poprilično loša meča.
Prvo je Liverpul na svom terenu samo remizirao protiv Barnlija kada je bilo 1:1, što je prvi put posle dosta vremena da “redsi” nisu slavili na svom terenu. Nakon toga su izabranici Jirgena Klopa odigrali još jedan loš meč i to na gostovanju kod Arsenala u kom su poraženi sa 2:1, iako su prvi došli do vođstva u tom susretu.
Da stvari budu još gore, Jirgen Klop je uglavnom na svim tim mečevima igrao sa najboljim timom, ali kada se sve sabere i oduzme, primarni cilj je ispunjen a to je bez sumnje bila toliko dugo čekana titula šampiona Engleske.

Čelsi: Cilj je plasman u Ligu šampiona!

Mora se priznati da je malo ko od Čelsija pre početka šampionata očekivao neki zapaženiji rezultat pošto je ova ekipa imala zabranu transfera, a na klupu je seo nedovoljno iskusni Frenk Lampard.
Ipak, kada se sve sabere i oduzme sigurno je da svi navijači “plavaca” imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera.
Naime, trenutno se Čelsi nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata dnosi plasman u Ligu šampiona, što je bez sumnje i primarni cilj za ekipu iz Londona.
U poslednje vreme izabranici Frenka Lamparda pružaju izuzetno dobre partije, pa su na četiri poslednja susreta zabeležili čak tri trijumfa i samo jedan poraz, i to na gostovanju kod Šefilda kada je bilo čak 3:0.
Pre toga su “plavci” slavili na svom terenu protiv Votforda, i na gostovanju kod Kristal Palasa u jedno fantastičnom meču koji je završen rezultatom 4:3.
U prošlom kolu je Čelsi ostvario novi trijumf i to na svom terenu gde su savladali Norvič sa 1:0.
Naravno, ne treba zaboraviti da su se “plavci” plasirali u finale FA Kupa i to pošto su u polufinalu savladali Mančester Junajted, kada je bilo 1:3.

Naš predlog

Liverpul je većim delom šampionata igrao fantastično, ali je evidentno da su se izabranici Jirgena Klopa malo opustili od kako su osvojili šampionski pehar. Što se tiče Čelsija, sigurno je da svi navijači ove ekipe mogu da budu zadovoljni sa partijama izabranika Frenka Lamparda, a svakako kruna dobre sezone bi bio plasman u Ligu šampiona, što je u ovom trenutku i te kako realno. Upravo iz tog razloga smo mišljenja da “plavci” neće doživeti poraz na ovom susretu i predlažemo vam da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.79. Takođe, mogao bi ovo vrlo lako da bude jedan duel sa dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.