Tiket dana (sreda, 22.07.2020)

tiket dana

Fantastična ponuda očekuje nas danas, ali je to zato što se igra poslednje kolu u engleskom Čempionšipu i slovenačkoj ligi. Uskoro nas očekuje kratka pauza i početak nove sezone. Do tada, pratićemo skandinavske lige i završnicu Lige šampiona i Lige Evrope.

Mančester Junajted – Vest Hem – 1/1 @ 1.72 u Bet365

Neprijatno su ”crveni đavoli” iznenadili navijače porazom od Čelsija u polufinalu FA kupa. Ipak, kada bi ih pitali, na navijače mislimo, u kom takmičenju bi ih neki poraz najmanje zaboleo, bilo bi to u ovom, iako su mogli u finale. Naime, Junajted se bori da zauzme jedno od prva četiri mesta u Premijer ligi i tako izbori povratak u Ligu šampiona, posle jedne godine pauze, a igraće, gotovo izvesno, i u četvrtfinalu Lige Evrope, takođe u takmičenju preko koga može izboriti povratak u evropsku elitu. Sada više nema prostora za bilo kakav kiks, pobedom stiču tri boda više od Lestera i onda idu na ”King Pauer” po bod, koji bi im ispunio cilj. Nije daleko ni Čelsi, ”plavci” imaju samo bod više, pa bi Junajted na kraju mogao biti i treći. Vest Hem je svoje brige prebrinuo u prethodnom kolu kada je ubedljivo pobedio Votford i osigurao status premijerligaša i za narednu sezonu. Jedino u nekom neverovatnom raspletu mogli bi da padnu na 16. mesto, ali to nije realno da bi se objašnjavalo. U prvom delu sezone Vest Hem je pobedio Junajted sa 2:0, pa evo prilike za revanš. Očekujemo sigurnu pobedu ”crvenih đavola” a kvotu ćemo pojačati prelazom 1/1. Za ovaj tip u kladionici Bet365 dobija se koeficijent 1.72.

Luton – Blekburn – 1 @ 1.82 u 1xbet

Znamo da to što su nekom bodovi neophodni, onog drugog rivala u Engleskoj uopšte ne zanima, ali jednostavno Luton mora da savlada Blekburn. Ispadanje iz Čempionšipa za ovu ekipu, posle samo jedne sezone, bila bi prava katastrofa, a igrom slučaja ukazala im se šansa da se spasu najgoreg. Luton je pobedio na dva poslednja gostovanja i to direktne konkurente, prvo Hadersfild, a onda i Hal Siti, a baš pobeda nad ”tigrovima” dala im je nadu u srećan rasplet. Još su uvek ispod crte, ali bi sa tri boda iz ovog meča mogli da dođu na ”zelen granu”. Na ruku im ne ide loša gol razlika, ali je teško poverovati da će Čarlton slavili na gostovanju u Lidsu, kod šampiona ovog ranga. Čak i da Čarlton pobedi, postoji mogućnost da Luton bude ispred Birmingema ili MIdlzbroa, ukoliko neka od ove dve ekipe izgubi. Što se Roversa tiče, oni su u sredini tabele, ne mogu u plej of, a opstanak im nije ugrožen. Sezona nije uspešna za Blekburn, tim koji je pre nešto više od dve decenije bio prvak Engleske, ali od starta nisu bili na nivou. Odigraćemo jedinicu u uverenju da će fudbaleri Lutona pružiti 120% mogućnosti i pobediti Blekburn, a na kraju ostati u Čempionšipu. Za ovaj ti u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.82.

Sent Galen – Bazel – 2+DP @ 1.64 u Meridianbet

Poraz u prošlom kolu na gostovanju u Tunu, kada se budu svodili računi, skupo može koštati Sent Galen. Prepustili su lidersku poziciju aktuelnom šampionu Jang Bojsu, ali do kraja ima dovoljno vremena za još jednu rokadu. Međutim, sada će imati težak ispit pošto im u goste dolazi Bazel, dugogodišnji vladar u švajcarskom fudbalu. Bazel je tek treći i teško može da napravi proboj bar na drugo mesto, ali je nedavnom utakmicom sa ”mladim momcima” iz Berna pokazao snagu. Pobedli su Jang Bojs na svom terenu i dali veliku šansu Sent Galenu, koju ovi nisu iskoristili. Bazel je u prošlom kolu odigrao 2:2 sa Servetom u Ženevi, i nastavio niz mečeva sa dosta golova. Biće ih dosta i na ovom meču, a jedino se može dogoditi da ih ne bude u prvom poluvremenu, pošto će domaćin igrati malo opreznije. Zato je naš predlog dva ili više golova u nastavku, a za 2+DP u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.64.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 5.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.