Tiket dana (petak, 24.07.2020)

tiket dana

Još jedan dobitan tiket je iza nas, pa rasterećeni počinjemo vikend. Lige koje su započele prošlog leta, polako se privode kraju. Ostalo ih je još nekoliko, a novo prvenstvo je na pragu. Ovog vikenda okončaće se i Premijer liga, pa će Serija A ostati jedina iz tkz ”liga petice” koja je u toku.

Antalijaspor – Galatasaraj – 3+ @ 1.82 u 1xbet

Utakmica koja nije trebala da odlučuje ni o čemu, tačnije ekipe ne mogu da napreduju na tabeli, bez obzira na ishod. Domaćin je sa dve uzastopne pobede stigao do odličnog osmog mesta i pobedom bi sigurno ostao na toj poziciji. Čak i da izgubi, Antalijaspor može da sklizne samo jedno mesto na tabeli. U prethodna dva kola slavili su minimalnim rezultatom protiv Alanije na svom terenu i Ankaragučua u gostima, a samo su jednom poraženi na poslednjih 15 prvenstvenih okršaja. To je niz koji ovak klub nikada nije imao. Na kraju sledi šlager, u goste im dolazi, sada već, bivši šampion, ekipa Galatasaraja. Turski velikan će želeti što pre da zaboravi ovu sezonu koju će okončati tek na petom mestu, ukoliko pobedi na ovom gostovanju. Ni to peto mesto ne donosi plasman u Evropu, ali bi im pomoglo da ostane kazna za Trabzon od strane UEFA, pa bi onda, kao šesti, išli u Ligu Evrope. Zbog istog razloga, kao i Trabzon, kažnjen je Mančester Siti, ali je Englezima kazna ukinuta, pa ostaje da vidimo da li je UEFA jednaka prema svima, a već znamo da nije. Dakle, meč ipak ima značaj, pa očekujemo veliku borbu i bar tri gola na njemu. U prethodna dva međusobna duela Galata se slavila sa po 5:0, ali je sada takav ishod prosto nemoguć. Naš predlog je igra 3+, jer je domaćinu ipak lakše, što se ishoda tiče. Za ovaj tip u kladionici 1xbet kvota je 1.82.

Askoli – Pordenone – 1 @ 2.46 u Meridianbet

Domaćin je u velikom naletu, i od ekipe koja se borila za opstanak, došli su u situaciju da mogu i u plej of za plasman u Seriju A. Istina, udaljeni su čak pšet bodova od poslednje ekipe u zoni doigravanja, ali koliko je iznenađenja u poslednjim kolima Serije B, ništa nije nemoguće. Askoli je pobedio na poslednje četiri utakmice i to protiv ozbiljnih rivala. Slavili su protiv Kozence i Ćitadele na strani, te Salernitane i Empolija na svom terenu. Treba podsetiti da su pre ovog niza imali seriju od devet uzastopnih mečeva bez trijumfa. Pordenone je naglo popustio, vezali su dva neuspeha, pa iako se još uvek nalaze u zoni plasmana u doigravanje, mislimo da im to i nije neki prioritet. Naime, ovaj tim je prošlog proleća stigao i Serije C, i sigurno je da još uvek nema potrebne uslove za takmičenje u italijanskoj eliti. Ipak, imaju solidnu zalihu bodova, pa bi i uz neuspeh u Askoliju bili u odličnoj situaciji da završe među rvih osam. Prvo su izgubili od Krotonea u direktnoj borbi za drugo mesto i ulazak u Seriju A, a onda su poklekli na svom terenu protiv Kozence, što je bilo veliko iznenađenje. U do sada jedinom međusobnom okršaju ove dve ekipe, Pordenone je jesenas pobedio sa 2:1. Naš predlog je jedinica, a koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.46.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici 1xbet iznosi 4.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.