Tip dana: Milan – Atalanta: Duel dve ekipe koje igraju fantastično u poslednje vreme! Ko će do trijumfa?

Već od petka su na programu mečevi 36. kola italijanske Serije A, a premijerni duel ovog vikenda se igra na “San Siru” gde će fudbaleri Milana dočekati Atalantu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 45 minuta.

Milan: “Rosoneri” su se kasno probudili!

Kada obratimo pažnju na poslednje partije fudbalera Milana, dolazimo do zaključka da su izabranici Stefana Piolija ovako igrali od samog starta šampionata sada bi se vrlo verovatno borili za “Skudeto” a ne za plasman u Ligu Evrope.
Naime, Milan se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na sedmoplasirani Napoli koji je juče doživeo poraz na gostovanju kod Parme, pa je sigurno da bi “rosoneri” eventualnim trijumfom u ovom susretu mogli da zacementiraju tu šestu poziciju koja na kraju šampionata donosi plasman u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje – Ligu Evrope.
U prošlom kolu je Milan odigrao još jedan fenomenalan meč pošto su bez većih problema slavili na gostovanju kod Sasuola koji igra sjajno u poslednje vreme. Taj susret je završen rezultatom 1:2, a dvostruki strelac za “rosonere” bio je legendarni Zlatan Ibrahimović koji igra fantastično u poslednje vreme.
Inače, pre toga su izabranici Stefana Piolija odigrali još jedan sjajan susret, pošto su na “San Siru” demolirali Bolonju koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, a taj meč je završen rezultatom 5:1.

Atalanta: Gasperini pravi čuda sa ovom ekipom!

Budimo realni, verovatno je skoro svaki poznavaoc italijanskog fudbala mislio da su sjajne partije Atalante iz prošle sezone bile slučajnost, ali im je ekipa iz Bergama zapušila usta na najbolji mogući način.
Naime, izabranici Đanpjera Gasperinija se trenutno nalaze na fantastičnom drugom mestu na tabeli, što apsolutno niko pre početka šampionata nije mogao ni da zamisli.
Ono što posebno treba istaći je podatak da je Atalanta odavno obezbedila plasman u Ligu šampiona, čime će samo ponoviti svoj prošlogodišnji uspeh.
Kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, moramo napomenuti da ekipa iz Bergama igra iznad svih očekivanja ove sezone, pošto su uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Lige šampiona, i to preko Valensije, koju su demolirali u oba meča osmine finala.
U četvtfinalu Atalantu očekuje duel sa prebogatim PSŽ-om, i sigurni je da neće biti bez šansi ni na tom duelu.
Inače, u prošlom kolu Serije A, Atalanta je na svom terenu uz dosta muke savladala Bolonju, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče poslednjeg međusobnog susreta između Atalante i Milana, ekipa iz Bergama je u prvom delu sezone demolirala “rosonere” na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 5:0.

Naš predlog

Navikli ste već da vam toplo preporučujemo izbegavanje prognoziranja konačnog ishoda kada su u pitanju derbi mečevi u italijanskom prvenstvu. To će naravno biti slučaj i sada pošto smo mišljenja da dobre prakse ne treba menjati. Naravno, i ovog puta vam predlažemo da se fokusirate na golove kojih bi i te kako trebalo da bude na ovom susretu pošto i jedni i drugi u poslednje vreme igraju mečeve sa velikim brojem golova. Zbog svega toga vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.38. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 4+ koju Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.96. Za kraj, za očekivati je da obe ekipe postignu makar jedan gol na ovom susretu, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom GG4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.