Kladi se na omiljenu igricu – Sa Meridianom si u startu na dobitku

Kladionica Meridan je pronašla fantastičan način kako da spoji ljubitelje elektronskog sporta i sportskog klađenja.
Poznato je da su E sport takmičenja najbrže rastuća sportska grana u svetu, dok su igrači E sporta danas popularni poput najvećih zvezda fudbala ili košarke. Upravo zbog toga, E sport ponuda poslednjih godina postaje sve popularnija.
I zato, kladionica Meridian vam od sada pruža mogućnost da naplatite poznavanje E sporta – na sajtu meridianbet.rs očekuje vas ponuda za klađenje u igricama kao što su Counter-Strike, League of Legends, Dota, Overwatch i Starcraft. A, pored standardne ponude, na ove događaje možete se kladiti i uživo u toku igre.
Za potpuni užitak, zabavu i zaradu uz vaše omiljene igrice, sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs. Sjajna vest, Meridian je za novoregistrovane igrače spremio poklon za srećan početak – bonus 500 dinara! Petsto dinara je vaših, a da nije potrebno ništa da uradite sem da kreirate nalog, a tu su i vrhunski bonusi na broj parova.
Međutim, to nije sve! Kako biste se kvalifikovali za dodatni bonus od 1000 RSD, potrebno je da deponujete novac u iznosu od 1000 dinara i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, nakon čega vas u kući najvećih bonusa čeka još jedan poklon!
Iskoristite fenomenalnu E sport ponudu, jer ste sa kladionicom Meridian uvek na dobitku!

24 Comments

  1. Bas kako i sam naslov kaze, u startu u dobitku 😁 A jos ako se ulozi pametno 500 na neku 2.? kvotu, pa deponuje tih 1000 dobitka i evo sansa za jos novih 1000 kroz novi bonus 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.