Tiket dana (subota, 25.07.2020)

tiket dana

Ponuda ove subote nije kao ranijih. Većina liga privedena je kraju, ali nas start nove sezone očekuje ranije nego što se može pretpostaviti. Ipak, i dalje se igra širom Evrope. Ovo je naš predlog.

Napoli – Sasuolo – 3+ @ 1.50 u 1xbet

Napolitanci imaju miran finiš sezone u očekivanju revanša sa Barselonom u osmini finala Lige šampiona. Oni su mesto u Evropi obezbedili osvajanjem KUpa Italije, a sad im ostaje da zauzmu što bolje mesto, kad već ne mogu među prve četiri ekipe koje će u evropsku elitu. Njima je meč sa Barsom na ”Nou Kampu” utakmiva sezone. Nisu uspeli da steknu prednost u prvom meču, pa će imati težak zadatak u glavnom gradu Katalonije. Možda je za njih dobro što neće biti publike, čime im šanse ipak rastu. Sasuolo ima još jednu sjajnu sezonu i ovaj tim iz Ređo Emilije je pravo osveženje u Seriji A. U prethodne tri utakmice nisu pobedili, ali su imali i teške rivale. Uspeli su da otkinu bod Juventusu na svom terenu i Kaljariju na Sardiniji, ali ih je pobedio preporođeni Milan u prethodnoj rundi. Sada su na 8. mestu, samo jednom ispod Napolija, ali sa čak osam bodova manje. Nema ništa od Evrope, pa će igrati za svoju dušu u preostalim kolima. Utakmica kao stvorena za golove, kojih bi trebalo da bude bar tri. Za 3+ u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.50.

Braga – Porto – 1 @ 2.80 u Meridianbet

Igra se poslednje kolo u portugalskoj Primeiri, a na programu su okršaji između četiri proplasirana tima. Šampion Porto gostuje u Bragi, dok drugoplasirana Benfika, u gradskom derbiju, dočekuje Sporting. Braga je porazom od Tondele u prošlom kolu umanjila šanse da zauzme treću poziciju i tako se direktno plasira u grupnu fazu Lige Evrope. Sporting ima tri boda više, ali se u Bragi nadaju da Benfika pobedi na ”La Lužu” i tako njima, u slučaju trijumfa nad nezainteresovanim prvakom, ipak na kraju budu treći. Sigurno da je mnogo lakše izbeći kvalifikacije koje će se igrati tokom avgusta, s obzirom da novo prvenstvo kreće tek u septembru. Sporting neće imati popust protiv Benfike, pre svega zbog velikog rivaliteta ova dva tima i zato smatramo da Braga može do treće pozicije, pošto ima bolji međusobni skor sa Sportingom. Naravno, trebaju da se ispune i ova dva uslova, da pobede Porto i da Sporting izgubi od ”orlova”. Predlažemo jedinicu u Bragi, a koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.80.

Rijeka – Istra – 1/1 @ 1.57 u Bet365

Igrom slučaja Rijeka je došal u situaciju da može do drugog mesta i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, mada je to pre samo nekoliko kola izgledalo kao nemoguće. Međutim, neočekivani rezultati Osijeka i Lokomotive dali su šansu timu sa ”Rujevice” da pobedom nad komšijskom Istrom, uz remi u Osijeku, na kraju budu drugi. Glavni meč poslednjeg kola hrvatske lige igra se u ”Gradskom vrtu” u Osijeku, gde domaći tim dočekuje zagrebačku Lokomotivu. Te dve ekipe imaju isti broj bodova, ali Osijek ima bolji međusobni skor, pa mu je dovoljan i bod da bi bili bolji od ”Lokosa”. Baš takav ishod čaka Rijeka, koja bi sa tri boda protiv Istrana pretekla i jedne i druge i na kraju završila iza šampiona Dinama. Rijeka ima tri vezane pobede u ligi, pa očekujemo i četvrtu, dok je Istra odavno bez trijumfa, i čeka je meč baraža za opastanak u najjačem rangu hrvatskog fudbala. Rijeka je sva tri puta ove sezone bila bolja od Istre, pa očekujemo i četvrtu pobedu, pogotovo sada kad im je neophodna. Zbog niske kvote predlažemo prelaz 1/1 sa koeficijentom 1.57 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Bet365 iznosi 6.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.