Meridian ima sjajno iznenađenje – Napravi nalog i na poklon te čeka 2000 RSD

Neodoljiv poklon – Od Meridiana za srećan početak bonus 2000 RSD

Ima li boljeg domaćina od kladionice Meridian? Sumnjamo, jer za svakog novog igrača kuća najvećih bonusa ima do sada neviđeni poklon – bonus od 2000 dinara!

Pored fantastičnih promocija I bonusa na koje ste već navikli, ovaj poklon predstavlja savršeno iznenađenje za ljubitelje sportskog klađenja, ali I za zaljubljenike u kazino igre.

Ukoliko se pitate kako da iskoristite bonus, odgovor je vrlo jednostavan. Za početak, ako još uvek nemate otvoren nalog na meridianbet.rs vreme je idealno da se registrujete, nakon čega će na vaš bonus račun biti uplaćena suma od 1000 dinara.

Bonus 500 RSD možete da iskoristite za standard ili uživo klađenje na sportsku ponudu, esport, Lucky's 6, Brojeve ili na najnoviju ultra popularnu igru – Lucky 5! Za jači I veći dobitak, tu je i vrhunski bonus na broj odigranih parova.

Za nezaboravnu avanturu u Meridian online kazinu tu je bonus 500 RSD uz koji možete da zavrtitite neku od fantastičnih igara iz bogate ponude onlajn i mobilnih slotova, uživo ruleta, blackjacka i pregršt drugih igara!

Ali, iznenađenjima tu nije kraj – kako biste se kvalifikovali za dodatni bonus od 1000 RSD, potrebno je da deponujete novac u iznosu od 1000 RSD i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, nakon čega vas čeka još jedan poklon!

Kladionica Meridian – kuća najvećih bonusa I mesto najbolje zabave.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.