Tip dana: Kardif – Fulam: Veoma važan meč za obe ekipe!

U ponedeljak je na programu prvi meč polufinala plej ofa u engleskom Čempionšipu, a snage će ovog puta odmeriti Kardif i Fulam. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Kardif: Cilj je ulazak u Premijer ligu!

Kada se sve sabere i oduzme, deluje da svi navijači Kardifa imaju dosta razloga za zadovljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera. Naime, ova ekipa je na kraju regularnog dela Čempionšipa završila na petom mestu na tabeli što im je donelo plasman u plej of. a to je svakako jedan od primarnih ciljeva kada su ambicije Kardifa u pitanju. Deluje da je Kardif odigrao najbolje kada se to najviše i očekivalo, pošto su na tri poslednja susreta ostvarili isto toliko trijumfa i na kraju zauzeli peto mesto na tabeli uz tri boda viška u odnosu na šestoplasirani Svonsi. U poslednjem kolu pred doigravanje, Kardif je bez većih problema slavio na svom terenu protiv Hala, a taj meč je završen rezultatom 3:0. Pre toga su fudbaleri ove ekipe ostvarili dve veoma važne pobede, i to prvo protiv Derbija na svom terenu, kada je bilo 2:1, a potom i na gostovanju kod Midlzbroa, kada je bilo 1:3. što je daleko najvažnija pobeda za Kardif ove sezone, pošto je bilo jasno da u poslednjem kolu neće imati previše problema protiv odavno prežaljenog Hala. Inače, kada su partije na domaćem terenu u pitanju do sada je Kardif odigrao 23 meča na kojima je ostvario jedanaest trijumfa, čak devet remija i samo tri poraza.

Fulam: Direktan plasman izmakao u poslednjem kolu!

Od Fulama smo nekako navikli da se bore za plasman u Premijer ligu kad god su u Čempionšipu, a to se poslednjih godina događalo dosta puta. Naime, prošle godine su fudbaleri Fulama ispali iz društva najboljih, pa već ove sezone imaju lepu šansu da dođu do povratka u Premijer ligu, a sigurno je da su jedni od favorita u plej ofu. Krenimo redom. Fulam je regularni deo šampionata završio na četvrtom mestu na tabeli, a zanimljivo je da su u poslednjem kolu upisali trijumf na gostovanju kod Vigana, došli bi do direktnog plasmana u Premijer ligu, pošto je drugoplasirani Vest Bromvič Albion remizirao protiv Kvins Park Rendžersa. Inače, u poslednje vreme Aleksandar Mitrović i drugari igraju zaista sjajno, pa su tako na pet poslednjih susreta bez trijumfa, a u tom periodu su ostvarili tri trijumfa i dva remija. Pomenuli smo već da je ekipa iz Londona u prošlom kolu samo remizirala na gostovanju kod Vigana, dok su pre toga bez većih problema slavili protiv Šefilda, a taj meč je završen rezultatom 5:3. Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je Fulam odigrao 23 meča na strani na kojima je upisao osam trijumfa. čak deset remija i pet poraza.

Naš predlog:

Sigurno je da nas očekuje jedan i te kako zanimljiv susret pošto nema nikakve dileme da će i jedna i druga ekipa ići na trijumf u ovom susretu. Savetujemo vam da izbegnete konačan ishod i da se fokusirate na golove kojih će i te kako biti na ovom susretu, a mišljenja smo da će obe ekipe postići makar po jedan, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00. Iz istog razloga vam predlažemo da probate i sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.