Tiket dana (ponedeljak, 27.07.2020)

tiket dana

Iza nas je još jedan dobitan tiket, ali su nam stigli dani sa osekom, kada je ponuda u pitanju. Danas je drastično slabija, ali to neće trajati dugo. Uskoro se nastavljaju evropski kupovi, počinju kvalifikacije za novu sezonu, a i početak mnogih liga je iza ugla.

Ćitadela – Venecija – 1 @ 2.16 u 1xbet

Domaća ekipa na pragu je plasmana u plej of, čime bi ispunili samo deo ciljeva za ovu sezonu. Ostala su da se odigraju još dva kola, od ambicija da se stigne do direktnog plasmana u elitu nema ništa, pa će ova ekipa morati da kroz pakao baraža bude najbolja u konkurenciji još pet ekipa i tako postane treći putnik u Seriju A. Dva su već poznata, to su odavno ”veštice” iz Beneventa i, od prošlog kola, tim Krotonea. Ćitadela će pokušati da dođe do četvrte pozicije i preskoči prvi krug plej ofa, ali je to teško ostvarljivo, pošto zaostaju četiri boda za Pordenoneom. Moraju razmišljati i o zadržavanju trenutnog šestog mesta, pošto devetom Kjevu beže samo dva boda. Posle utakmice sa Venecijom u poslednjem kolu sastaju se Entelom u gostima. Venecija ima neke šanse da se domogne doigravanja, ali bi uz obe pobede do kraja, trebalo da i ekipe ispred njih ne zabeleže nijedan trijumf, tačnije da osvoje samo po jedan bod. Radi se o Empoliju, Salernitani, Pizi i Kjevu. Teško je to očekivati, pa smatramo da je ovaj tim mnogo ranije prokockao svoje šanse, iako je vezao dve pobede u poslednje vreme. Ćitadela je favorit, đavo je odneo šalu nakon pet uzastopnih poraza i novi bi ih doveo u tešku, gotovo bezizlaznu situaciju. Vreme je za trijumf, a jedinica se u kladionici 1xbet plaća kvotom 2.16.

Stjarnan – Vikingur – 1 @ 1.98 u Meridianbet

Iako su tek treći na tabeli, fudbaleri Stjarnana bi brzo mogli da se nađu na liderskoj poziciji, pošto imaju tri utakmice manje od vodećeg dvojca koji čine Valur i Rejkjavik. Tim iz grada Gardabaera, petog po veličini na Islandu, ima kvalitetan sastav, a pre pet godina osvojio je i šampionsku titulu. Prošlog leta igrao je u kvalifikacijama za Ligu Evrope, u prvom kolu izbacio je Levadiju iz Talina, ali su onda naleteli na španski Espanjol, od koga su izgubili 3:1 kući i 4:1 u Barseloni. U novom prvenstvu igraju odlično, imaju četiri pobede i samo jedan remi i to na gostovanju Valuru, kada nije bilo golova. Njihov gost, ekipa Vikingura iz Rejkjavika, nalazi se jedno mesto ispod, sa samo bodom manje. Međutim, to ne bi smelo da vas zavara, pošto je ovaj tim odigrao tri utakmice više od Stjarnana, pa ima tri pobede, tri remija i dva poraza. Istina, gubili su samo od dve prvoplasirane ekipe, Valura i Rejkjavika, ali će sada doživeti poraz i od treće. Nemamo dilemu da će Stjarnan upisati novi trijumf i približiti se vodećoj poziciji na tabeli. Za jedinicu u kaldionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 4.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.