FINIŠ SERIJE A – Skudeto u rukama “Stare dame”, borba za opstanak i “Zlatnu kopačku”

Kreće finalni obračun u Seriji A – Đenova i Leće se bore za opstanak

Nagađanjima je i definitivno kraj – Juventus je u prošlom kolu i matematički obezbedio devetu titulu za redom i tako nastavio dominantan niz na Čizmi. Još jedan Skudeto predstavlja savršenu najavu za ono što „Staru damu“ očekuje u Ligi šampiona, a sada se svi nadaju da bi konačno mogla da podigne i trofej koji joj već godinama izmiče.

Do tada, ostalo je da se odigraju još dva kola do kraja šampionata u Italiji, a ono što nam završnica donosi sve je samo ne formalnost, iako je ime prvaka poznato.

Pre svega, u poslednja dve runde gledaćemo i veliku borbu za „Zlatnu kopačku“. Glavni akteri su Kristijano Ronaldo i Ćiro Imobile, a čini se da Italijan krupnim koracima grabi ka drugoj najprestižnijoj individualnoj nagradi.

Iskusni napadač je na gostovanju Veroni het-trikom učestvovao u ubedljivoj pobedi Lacija (5:1) i tako stigao je do „kote 34“, čime se poravnao na prvom mestu sa Robertom Levandovskim iz Bajerna i sebe nametnuo kao apsolutnog favorita za konačan trijumf.

Naravno, CR7 je poslednja osoba na svetu koju u bilo čemu treba otpisivati, ali kako sada stvari stoje, Kristijano Ronaldo ima samo 180 minuta kako bi nadomestio minus od tri gola, a da pritom Ćiro Imobile ne postigne ni jedan. Ne baš preterano lak zadatak.

Što se tiče stanja na tabeli situacija je sledeća – u Ligi šampiona naredne sezone definitivno ćemo gledati (uz Juventus) još i Inter, Atalantu i Lacio. Mesta za Ligu Evrope još uvek nisu do kraja potvrđena – svoju je kartu kaparisala Roma, a Milan i Napoli vode bitku za 6. poziciju, koja vodi u kvalifikacije.
Deluje da je u samom vrhu prilično sve jasno, ali ono što bi moglo da nam priredi iznenađenje u završnici prvenstva jeste borba za opstanak.

Nakon neverovatnog poraza od Bolonje u prethodnom kolu (3:2), Leće sada kaska ozbiljnih četiri boda za Đenovom (32-36) i gotovo da mu „ne gine“ Serija B. Ali sačekajmo još dva kola da vidimo hoće li se situacija obrnuti u korist crveno – žutih.

Kompletnu sportsku ponudu za 37. kolo Serije A, možete pogledati na ovom linku.

Za dodatni kladioničarski užitak Meridianbet je spremio preko 6.000 opcija za kladjenje, a ukoliko se registrujete na meridianbet.rs na poklon vas čeka i 300 RSD, uz nezaobilazan bonus na broj parova.

Međutim, to nije sve – kako biste se kvalifikovali za dodatni bonus od 1200 RSD, potrebno je da deponujete novac u iznosu od 1000 dinara i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju.

Sa kladionicom Meridian – uvek ste na dobitku!

19 Comments

  1. Danas je seria A legla kao budali šamar, odlicna ponuda, ima golova, Juve ocekivano iznenadjuje na ovom mecu , sve pod konac

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.